Άγριο επεισόδιο που συνοδεύτηκε με ξύλο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης του Ρεθύμνου, που αυτές τις ημέρες σφύζει από τουρισμό.

Σύμφωνα με το cretalive.gr το σοβαρότατο επεισόδιο εκτυλίχθηκε σε κατάστημα που ήταν γεμάτο κόσμο. Εκ των πρωταγωνιστών του επεισοδίου φέρεται νεαρός από χωριό του Μυλοποτάμου, ο οποίος καταγράφεται να κλωτσάει άλλον νεαρό, ακόμα και όταν ο δεύτερος έχει πέσει αναίσθητος στο πάτωμα.

Με βάση την περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα, μάλιστα, φέρεται να έγινε και χρήση σιδερογροθιάς! Ακούγονται φωνές, ουρλιαχτά, τρίτα πρόσωπα προσπαθούν να μπουν στη μέση, ενώ νεαρή θαμώνας φωνάζει να καλέσουν την αστυνομία, καθώς φοβάται για την επικίνδυνη τροπή που πήρε το περιστατικό.

Αποκαλυπτικό των όσων εκτυλίχθηκαν είναι το βίντεο που κατέγραψε με το κινητό θαμώνας του μαγαζιού. Το υλικό εστάλη στο Cretalive.gr, με την υποσημείωση: «έχει ξεφύγει η κατάσταση».

Αποκαλυπτικό βίντεο: Άγριο ξύλο στο κέντρο του Ρεθύμνου


Οι ίδιες πηγες ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο νεαρός που εν τελεί σωριάστηκε στο πάτωμα του μαγαζιού, παρελήφθη τα ξημερώματα από ασθενοφορο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε κλήση στην Αστυνομία για το συμβάν, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό εάν από από την πλευρά του παθόντος υποβλήθηκε μήνυση.

Τι ακριβώς συνέβη, τι έγινε και εκτροχιάστηκε η κατάσταση στην «καρδιά» της πόλης του Ρεθύμνου, δεν έχει αποσαφηνιστεί.