Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στις Μηλιές, στο Πήλιο, καθώς υποχώρησε ο δρόμος προς την είσοδο του πάρκινγκ και «έπεσε» ένα μεγάλο τμήμα του, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν, σύμφωνα με την Αστυνομία, δέκα οχήματα.

Το τμήμα του δρόμου που βρίσκεται στην είσοδο του πάρκινγκ, «έπεσε» στις 4 τα ξημερώματα και το τμήμα που υποχώρησε «έσκασε» στο ρέμα.

Από τύχη δεν υπάρχουν ζημιές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα εντός του οικοπέδου του πάρκινγκ, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας, οι ιδιοκτήτες ξενώνων αντίκρισαν την εικόνα της καταστροφής.

phlio_upoxwrhsh_parking


Σύμφωνα με το gegonota.news, η αστυνομία τοποθέτησε στις 7 το πρωί κορδέλες που απαγορεύουν την είσοδο στο πάρκινγκ, αλλά το πρόβλημα είναι να βγουν με ασφάλεια τα αυτοκίνητα που βρίσκονται παρκαρισμένα εντός.

Ειδοποιήθηκε ο Δήμος Ν. Πηλίου και οι αρμόδιες υπηρεσίες του μετέβησαν στο σημείο και μέχρι το απόγευμα θα γίνει προσπάθεια προσωρινής αποκατάστασης του δρόμου, ώστε να μπορέσουν τα 10 εγκλωβισμένα αυτοκίνητα να αποχωρήσουν.

Ευτυχώς, από την υποχώρηση του δρόμου δεν υπέστησαν ζημιές τα σταθμευμένα αυτοκίνητα, που κατά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι οχήματα επισκεπτών στην περιοχή για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.