Τις ευχές τους για τον Δεκαπενταύγουστο έστειλαν ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η σύζυγος του, Μαρί Σαντάλ, οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα οικογενειακώς, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι ευχήθηκε «χρόνια πολλά»  στους ακόλουθούς του μέσα από το Instagram για τον Δεκαπενταύγουστο, αναρτώντας ένα φωτογραφικό καρέ από την επίσκεψή τους στην εκκλησία. 

glyx_chantal1

glyx_chantal2

Η επίσκεψη στην Αμοργό

Μάλιστα, το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά τους είχαν επισκεφθεί προ ημερών την Αμοργό, απ' όπου και μοιράστηκαν μερικά στιγμιότυπα. Η οικογένεια Γλύξμπουργκ έσπευσε να αναρτήσει στα social media εικόνες από το κυκλαδίτικο νησί και ειδικότερα από την επίσκεψή της στην Ιερά Μονή Παναγίας Χοζοβιώτισσας.

Εκεί συζήτησαν με τον ιερέα της εκκλησίας, φωτογραφήθηκαν μέσα στον ναό και περιηγήθηκαν στο επάνω μέρος, όπου και απόλαυσαν τη θέα της θάλασσας από τα παράθυρα. Μάλιστα, νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής η Μαρί Σαντάλ και η Μαρία-Ολυμπία ανέβασαν στο Instagram στιγμιότυπα τόσο από την επίσκεψη στον ναό όσο και από τις βόλτες και τις βουτιές που έκαναν.

marisantal
olympia

olympia8
santal233