Πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα έξω από επιχείρηση εστίασης στο Καματερό. Το συμβάν έγινε στη Λεωφόρο Καματερού γύρω στις δώδεκα και είκοσι σε μια περιοχή που βρίσκονται ένα εστιατόριο και μία καφετέρια. Σύμφωνα με μαρτυρίες, προηγήθηκε διαπληκτισμός ατόμων.

Στο μεταξύ, αργά το βράδυ διακομίστηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας ένα άτομο που έφερε ελαφρά τραύματα από πυροβολισμούς.

Από την Αστυνομία διενεργούνται έρευνες ώστε να εξακριβωθεί εάν τα δύο περιστατικά σχετίζονται μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι που επέβαιναν σε όχημα πυροβόλησαν κατά επιχείρησης που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Καματερού. Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς ή κηλίδες αίματος στο σημείο των πυροβολισμών.

Στο σημείο υπήρχαν αρκετοί μάρτυρες, καθώς η μία επιχείρηση ήταν καφέ και η άλλη σουβλατζίδικο. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έλαβαν καταθέσεις.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3h0iwq1jkwp)


Βρέθηκε τουλάχιστον ένας κάλυκας - Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας για να συλλέξουν πληροφορίες για το περιστατικό και να ελέγξουν καταγραφές από παρακείμενες κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε τουλάχιστον ένας κάλυκας, ο οποίος θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω έλεγχο.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε περίπου στις 00:20 για πυροβολισμό ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα έλαβε χώρα σε μία από τις δύο παρακείμενες επιχειρήσεις.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι υπήρξε διαπληκτισμός λίγο πριν από το περιστατικό σε μία από τις δύο επιχειρήσεις.