Ως πράξη εκδίκησης από πρώην σύντροφό της χαρακτηρίζει η 29χρονη Αθηναία δικηγόρος το γεγονός ότι μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκαν καλά κρυμμένα σαράντα «φιξάκια» κοκαΐνης, κάτι που το πρωί της Τετάρτης οδήγησε στην άμεση σύλληψή της στο κέντρο της Αθήνας.

Η υπόθεση εξετάζεται με πολλή προσοχή από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ενώ η Αΐντα Τσουγουριάν (Aida Tshughuryan), με καταγωγή από την Αρμενία, κατηγορείται πλέον για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3g83vkeqn81)


Το χρονικό

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, οι αστυνομικοί διερεύνησαν πληροφορίες που ήρθαν στα χέρια τους γύρω από τη φερόμενη δράση της νεαρής δικηγόρου, ενώ ο άνθρωπος που την κατήγγειλε φέρεται πως έδωσε στις Αρχές και περιγραφή του αυτοκινήτου της. Η πληροφορία που σήμανε την αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη της εντυπωσιακής δικηγόρου, σύμφωνα με το newsit.gr, έλεγε ότι ένα αυτοκίνητο από τη Θεσσαλονίκη θα έφτανε στην Αθήνα φορτωμένο με ναρκωτικά.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης οι αστυνομικοί τη σταμάτησαν για έλεγχο στη συμβολή των οδών Σεπολίων και Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια. Κάτω από το κάθισμα του οδηγού εντόπισαν επιμελώς κρυμμένες σαράντα αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες 33,8 γραμμ. κοκαΐνη και μία ζυγαριά ακριβείας.

Η δικηγόρος, η οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών την Τετάρτη, αρνήθηκε κάθε σχέση με τα ναρκωτικά, ενώ αναμένεται να απολογηθεί σήμερα το μεσημέρι και να ισχυριστεί ότι την έμπλεξε άτομο του προσωπικού περιβάλλοντός της, με το οποίο βρισκόταν σε διάσταση εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο.


Τι υποστήριξε η 29χρονη - Η διάψευση της ΝΔ

Η Αΐντα Τσουγουριάν, η οποία έχει τελειώσει τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ κι έχει ολοκληρώσει την άσκησή της εδώ κι έναν χρόνο, αρχικά υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι είχε την κοκαΐνη για ιδιωτική χρήση, αργότερα όμως άλλαξε τα όσα είπε λέγοντας ότι κάποιος τα τοποθέτησε στο αυτοκίνητό της.

Στο μεταξύ, σε ειδησεογραφικά sites και στα social media κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι η 29χρονη δικηγόρος ήταν ασκούμενη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Πηγές της Νέας Δημοκρατίας διέψευσαν χθες το απόγευμα «συκοφαντικά δημοσιεύματα και άθλιες αναρτήσεις στα social media που αναφέρουν ότι δικηγόρος, η οποία συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών, έχει σχέση με το κόμμα μας. Η συλληφθείσα ουδεμία σχέση έχει με τη Νέα Δημοκρατία και ουδέποτε υπήρξε μέλος της. Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας απέναντι στη διασπορά ψευδών ειδήσεων, που στόχο έχουν να βλάψουν τη Ν.Δ.».