Τα κίνητρα της δολοφονίας της 62χρονης Παρασκευής Βλάχου, που βρέθηκε νεκρή με τραύματα από κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο σπίτι της στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων, αναζητούν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του parapolitika.gr, η 62χρονη γυναίκα διέμενε μόνιμα στην Αθήνα και ανά διαστήματα επισκεπτόταν τη γενέτειρά της. Έτσι και αυτή τη φορά, πριν από λίγες ημέρες ήρθε για διακοπές στο σπίτι της. Η σορός της εντοπίστηκε πριν από λίγες ώρες από τον ανιψιό της που την αναζητούσε.

Ιωάννινα: Δεν έχει βρεθεί η κυνηγετική καραμπίνα

Το όπλο του εγκλήματος δεν έχει βρεθεί, με τους αστυνομικούς να συμπεραίνουν πως πρόκειται για έγκλημα. Το σπίτι δεν φαίνεται να είναι ψαγμένο, πλην όμως κανείς προς το παρόν δεν μπορεί να πει με σιγουριά εάν υπήρξε ληστεία ή όχι.

Κλιμάκιο της σήμανσης και ιατροδικαστής από τα Ιωάννινα βρέθηκαν στο σημείο αναζητώντας στοιχεία που θα βοηθήσουν στις έρευνες. Ήδη αναζητούνται κάμερες από σπίτια και καταστήματα της Περιβλέπτου, μήπως και εντοπιστεί ο δράστης της δολοφονίας.

Η μικρή κοινωνία του χωριού έχει συγκλονιστεί από το φονικό, ενώ οι αστυνομικοί διερευνούν εάν υπήρχε κάποιο περιστατικό στο χωριό ή την Αθήνα που να οδήγησε στη δολοφονία της άτυχης Παρασκευής. Το χωριό βρίσκεται ανάμεσα στα Ιωάννινα και το φαράγγι του Βίκου και αποτελεί πέρασμα για διάφορα κακοποιά στοιχεία. Πλην, όμως, δεν έχει καταγραφεί τα τελευταία χρόνια ανάλογο περιστατικό.

Φωτογραφία από epirusgate.gr