Ανείπωτη θλίψη και πένθος στην Κρήτη που θρηνεί τον χαμό των τριών παλικαριών τα οποία σκοτώθηκαν στο τραγικό τροχαίο στον ΒΟΑΚ το περασμένο Σάββατο στα Χανιά. Ο πόνος για το χαμό του Νίκου, του Θοδωρή και του Αλέξανδρου που έσβησαν τόσο πρόωρα και αναπάντεχα είναι αβάσταχτος.

Τα Χανιά αποχαιρέτησαν σήμερα Δευτέρα τον 15χρονο Αλέξανδρο, τον 19χρονο Νίκο και τον 20χρονο Θοδωρή, είναι οι τρεις νέοι που βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο το βράδυ του Σαββάτου 17/8 στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Συγκίνηση στις κηδείες των τριών νεαρών που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Συγγενείς και φίλοι των τριών νεαρών, το νήμα της ζωής των οποίων κόπηκε βίαια στο τροχαίο του περασμένου Σαββάτου στον ΒΟΑΚ, είπαν το τελευταίο αντίο.

Ο 15χρονος Αλέξανδρος τάφηκε στο κοιμητήριο της Αγίας Φωτεινής στη Χαλέπα. Νωρίτερα στον Ιερό Ναό Αγίου Χαράλαμπου στα Λενταριανά είχε ψαλλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Στον Ιερό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου στις Μουρνιές ετάφη ο 20χρονος Θοδωρής, ενώ η κηδεία του 19χρονου Νίκου πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών.

Πολλοί ήταν εκείνοι, μάλιστα, που τίμησαν από χθες (18.08.2024) τους νεκρούς, αφήνοντας κεριά και λουλούδια στον τόπο του δυστυχήματος, αναφέρει το Flashnews.gr.

Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση η 22χρονη

Την ίδια ώρα, τη δική της μάχη στην Εντατική του Νοσοκομείου Χανίων εξακολουθεί να δίνει η 22χρονη Μαρία, το κορίτσι που επέβαινε μαζί με τα τρία αδικοχαμένα αγόρια στο μοιραίο ΙΧ. Παραμένει διασωληνωμένη έχοντας υποστεί πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3j6v2p325r5)

Ο σπαραγμός της μητέρας του 19χρονου Νίκου

Αβάσταχτος ο πόνος της μητέρας του 19χρονου Νίκου η οποία συγκλονίζει σε ανάρτησή της για τον άδικο χαμό του παιδιού της.

«Όταν σε έφερα στο κόσμο ομόρφυνε η ζωή μου όσο μεγάλωνες έβλεπα ότι η ομορφιά ήσουν εσύ τα πειράγματα σου οι βλακείες σου το χαμόγελο σου τα νεύρα σου αλλά πάντα ερχόσουν και με έπαιρνες αγκαλιά και μου έλεγες ηρέμησε μάνα εγώ είμαι εδώ ότι θες από μένα θα είμαι δίπλα σου εγώ.

Μια μέρα πριν φύγεις από την αγκαλιά μου μου είπες την Παρασκευή θα δουλέψω και μετά θα φύγω διακοπές χωρίς να ξέρει κανείς που πάω έτσι και το έκανες πήγες εκεί που δεν μπορώ να έρθω αλλά να ξέρεις κάτι εγώ θα έρθω και ας μην μου πεις που είσαι γιατί μια μάνα παντού ξέρει που είναι το παιδί της. Ετοιμάσου να με πάρεις αγκαλιά γιατί θα έρθω
».

anartisi_kriti


Πώς έγινε η τραγωδία

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις νέοι συγκρούστηκε στον ΒΟΑΚ στην περιοχή του Γαλατά με μίνι βαν στο οποίο επέβαιναν συνολικά 19 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, και ενώ η προανάκριση συνεχίζεται, υπάρχουν μαρτυρίες – όπως μετέδωσε το Cretalive.gr – πως το αυτοκίνητο φέρεται να επιχείρησε προσπέραση, ωστόσο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και χτύπησε στο πρανές στην αντίθετη πλευρά του δρόμου.

Οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους. Στο σημείο έσπευσαν και 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αλλά και κλιμάκιο της Τροχαίας ΒΟΑΚ. Οι επιβαίνοντες στο μίνι βαν δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, ωστόσο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3jme7jp7y7l)