Ανακλήθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η άδεια λειτουργίας της κατασκήνωσης στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, όπου πνίγηκε το 8χρονο κορίτσι.

*Διαβάστε εδώ: Τραγωδία στη Χαλκιδική: Συνεχίζεται η έρευνα για τον πνιγμό της 8χρονης - "Φως" θα ρίξουν οι καταθέσεις των παιδιών της ομάδας της - Άφαντος ο εκπρόσωπος της κατασκήνωσης

Από την πρώτη στιγμή, είχαν σφραγιστεί οι δύο πισίνες της κατασκήνωσης, στη μία εκ των οποίων πνίγηκε το παιδί, καθώς είχαν εντοπιστεί παραλείψεις.

Η απόφαση ανάκληση της άδειας λειτουργίας της κατασκήνωσης ελήφθη από την Περιφέρεια αυτή τη φορά, καθώς η ανάκληση των αδειών λειτουργίας στις δύο πισίνες είχε γίνει από τον Δήμο Κασσάνδρας.


Οι γονείς αναμένουν ενημέρωση για το πώς θα παραλάβουν τα παιδιά τους

Η Περιφέρεια οδηγήθηκε στην απόφαση ανάκλησης, χωρίς ωστόσο μέχρι τουλάχιστον χθες το βράδυ, οι περισσότεροι γονείς να έχουν ενημερωθεί για το τι θα γίνει με τα παιδιά τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γονείς δήλωσαν στην ΕΡΤ ότι τηλεφωνούσαν στην κατασκήνωση, για να ξέρουν τι ακριβώς θα γίνει με τα παιδιά, και τους μετέφεραν ότι δεν έχουν λάβει ακόμη την απόφαση ανάκλησης της άδειας λειτουργίας.

Πάντως, το πιθανότερο είναι τα παιδιά, αφού παραλάβουν οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης τη σχετική απόφαση, να μετακινηθούν τελικά με τα λεωφορεία της κατασκήνωσης, όπως ακριβώς δηλαδή έφτασαν εκεί, ενώ ήδη κάποιοι γονείς έχουν πάει να τα παραλάβουν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3kn7cqtdyl5)