Για δύο μήνες, από τον περασμένο Ιούνιο έως και τις 17 Αυγούστου, μια 34χρονη γυναίκα από την Ουκρανία ωθούνταν στην πορνεία από έναν 19χρονο Πολωνό στη Σαντορίνη.

Ο 19χρονος τραβούσε βίντεο τα ερωτικά ραντεβού της 34χρονης με το κινητό του τηλέφωνο. Το αποκορύφωμα ήταν στη μία τα ξημερώματα της 18ης Αυγούστου, όταν η γυναίκα αρνήθηκε να συνεχίσει τα ερωτικά ραντεβού. Τότε εκείνος τη χτύπησε στο πρόσωπο.

Σημειώνεται ότι η 34χρονη χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο Σαντορίνης, από το οποίο είχε πάρει και βεβαίωση σχετική με τις σωματικές βλάβες που της προκάλεσε ο Πολωνός.

Ο νεαρός μαστροπός εντοπίστηκε και συνελήφθη, και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και 360 ευρώ. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, καθώς, όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Θήρας, είχε ναρκωτικά. Πράγματι οι αστυνομικοί εντόπισαν κάνναβη βάρους 1,37 γραμμαρίων.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι:

εμπορία ανθρώπων, νόμος περί ναρκωτικών (κατοχή), νόμος περί ενδοοικογενειακής βίας, παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας.

Η γυναίκα ενημερώθηκε για τη δυνατότητα παροχής «panic button», όμως δεν επιθυμούσε την εγκατάστασή του, όπως δεν επιθυμούσε και τη μεταφορά της σε ασφαλή χώρο. Ωστόσο, με όχημα της ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρθηκε σε χώρο που εκείνη επέλεξε.