Viral στο διαδίκτυο έχει γίνει ένα βίντεο που έρχεται από τη Σπάρτη και δείχνει έναν άνδρα ντυμένο Σπαρτιάτη πολεμιστή να το παίζει τροχονόμος και να προσπαθεί να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

*Διαβάστε εδώ: Ροζ φλαμίνγκο εμφανίστηκαν στις ελληνικές παραλίες

Περαστικοί και οδηγοί κοιτούσαν έκπληκτοι τον άνδρα και προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβαινε μπροστά τους, στο κέντρο της πόλης.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Τετάρτης 21 Αυγούστου, γύρω στις 18:30, ένας άνδρας ντυμένος με πανοπλία και κρατώντας ασπίδα και δόρυ μπήκε σε ένα βαρέλι και άρχισε να διευθύνει την κυκλοφορία στους δρόμους της λακωνικής πρωτεύουσας.

Το θέαμα τράβηξε την προσοχή τόσο των περαστικών όσο και των οδηγών, οι οποίοι παρακολουθούσαν με περιέργεια και έκπληξη.

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης φαινόταν να απολαμβάνει τον ρόλο του, διασκεδάζοντας τους παρατηρητές με τις κινήσεις του.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι τον ώθησε να προβεί σε αυτή την ενέργεια, η σκηνή που κατέγραψε το flynews.gr έγινε γρήγορα θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του ανθρώπου, αλλά και το κίνητρο που τον οδήγησε να προβεί σε αυτή την πράξη.