Νέες αποκαλύψεις έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, στο οποίο ο 19χρονος Γιάννης έχασε τη ζωή του, όταν εκσφενδονίστηκε από το παιχνίδι Crazy Dance και βρέθηκε στο έδαφος τραυματισμένος θανάσιμα, μπροστά στα μάτια των αδερφών του και της μητέρας του.

*Διαβάστε εδώ: Χαλκιδική: Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ - "Δεν θα ξεχάσω την εικόνα του μετά το δυστύχημα - Αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, θα φροντίσω να βρω μόνος μου τη λύση"

Το MEGA και ο δημοσιογράφος Θεολόγος Ηλιού μίλησε με χειριστή παιχνιδιού στο Πευκοχώρι, ο οποίος αποκάλυψε πως κανείς δεν είχε εκπαιδευτεί γι΄ αυτά τα μηχανήματα και μόλις λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η σεζόν είχαν μάθει πώς λειτουργούν.


Ο 21χρονος χειριστής «έσπαγε πλάκα» βάζοντας δυνατά το μηχάνημα

Ο 21χρονος χειριστής που ήταν εκεί το μοιραίο βράδυ και είπε στα παιδιά «κρατηθείτε γερά γιατί θα το βάλω δυνατά», δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ συχνά έβαζε το μηχάνημα δυνατά και όπως ανέφεραν για τον ίδιο συνάδελφοί του, τους έλεγε ότι με αυτόν τον τρόπο «σπάει πλάκα».

Μάλιστα, πολλές φορές έκαναν στον 21χρονο παρατήρηση να σταματήσει, γιατί ο κόσμος φοβόταν, ωστόσο δεν άκουγε κανέναν.

Ο 21χρονος είχε βεβαρημένο ποινικό παρελθόν, είχε κατηγορηθεί για πολλές κλοπές αυτοκινήτων, έχει συλληφθεί μία φορά και έχει προσαχθεί συνολικά 6 φορές.

Έφυγε από το Κιλκίς υπό συγκεκριμένες συνθήκες και πήγε στην Χαλκιδική για να δουλέψει.

Οι συνάδελφοί του καταγγέλλουν πως μέσα στο λούνα παρκ εμφάνιζε περίεργη συμπεριφορά και δεν υπολόγιζε ανθρώπινες ζωές.


Η ΕΛ.ΑΣ. είχε ενημερώσει τον Δήμο ότι το λούνα παρκ δεν έχει γνωστοποίηση λειτουργίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία πήγε στο λούνα παρκ και διαπίστωσε ότι δεν έχει γνωστοποίηση λειτουργίας.

Στις 9 Ιουλίου έστειλε στον Δήμο Κασσάνδρας το έγγραφο, ενώ ο Δήμος Κασσάνδρας ισχυρίζεται ότι έλαβε το έγγραφο στις 12 Ιουλίου.

Εδώ και 1,5 μήνα δεν γινόταν τίποτα, μέχρι που συνέβη το δυστύχημα και σφραγίστηκε το λούνα παρκ μία μέρα μετά τον θάνατο του 19χρονου.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.