Μια σοκαριστική καταγγελία ήρθε στην επιφάνεια, καθώς μία 44χρονη υπάλληλος του Δήμου Πειραιά προσέτρεξε στις Αρχές μηνύοντας συνάδελφό της για βιασμό! Η καταγγελία υποβλήθηκε τα ξημερώματα της 20ής Αυγούστου, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 48χρονο οδηγό του απορριμματοφόρου μέσα σε λίγα λεπτά μετά την καταγγελία.

Ο συμβασιούχος οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή, ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα αποφάσισε την προφυλάκισή του. Ο 48χρονος, ο οποίος αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Τριπόλεως, φέρεται να ισχυρίζεται πως είχε σεξουαλική επαφή με τη 44χρονη συνάδελφό του, η οποία όμως ήταν συναινετική και πραγματοποιήθηκε εντός του απορριμματοφόρου, πέριξ της Λεωφόρου Σχιστού, στο ύψος του Σκαραμαγκά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 44χρονη υπάλληλος που δέχτηκε την επίθεση είχε προσληφθεί πριν από έναν μήνα και ήταν στο πλήρωμα του απορριμματοφόρου που οδηγούσε ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού. Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε στην Αστυνομία, μετά τη λήξη της βάρδιας και κατά την επιστροφή τους, αφού είχε βγει από το όχημα το τρίτο μέλος του πληρώματος του απορριμματοφόρου, ο οδηγός την ακινητοποίησε και τη βίασε. Η κοπέλα καταγγέλλει ότι αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωτικά, αλλά ο άνδρας συνέχισε. Ο βασανισμός της γυναίκας φαίνεται πως διήρκεσε περίπου δεκαπέντε λεπτά.

Η σύλληψη του 48χρονου πραγματοποιήθηκε στην οδό Ρετσίνας στον Πειραιά, στις 04:25 το πρωί της Τρίτης, από άνδρες του Α.Τ. Καμινίων. Όπως αναφέρεται στην έκθεση της Αστυνομίας: «Σε ανωτέρω τόπο και χρόνο, ο συλληφθείς έγδυσε τη 44χρονη παθούσα και προέβη σε γενετήσιες πράξεις και σε συνουσία, παρά τη θέλησή της, κατά τον χρόνο που εργάζονταν από κοινού σε απορριμματοφόρο του Δήμου Πειραιά». Η έκθεση συνεχίζει αναφέροντας πως ο οδηγός, αφού ολοκλήρωσε την πράξη του, πέταξε τη γυναίκα στον δρόμο κι εξαφανίστηκε. Το θύμα της επίθεσης μετέβη στον ιατροδικαστή, όπου διεξήχθη ο απαραίτητος ιατροδικαστικός έλεγχος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα φέρει αμυχές, δείγμα πως πάλεψε για να ξεφύγει από τα χέρια του φερόμενου ως δράστη. Το θύμα αναμένεται να καταθέσει την επόμενη εβδομάδα και σήμερα αναμένονται ανακοινώσεις όσον αφορά στα ιατροδικαστικά ευρήματα. Επίσης, έχουν κατασχεθεί τα ρούχα που φορούσαν για τον εντοπισμό γενετικού υλικού.

Την ίδια στιγμή, ο Δήμος Πειραιά γνωστοποίησε πως πρόκειται να διενεργηθεί ΕΔΕ και πως επρόκειτο να προχωρήσει σε απόλυση, μόλις γινόταν γνωστή τυχόν απόφαση προφυλάκισής του. «Πέρα από την ποινική διαδικασία που ακολούθησε τον δρόμο της, από τον δήμο θα γίνουν όλες οι διοικητικές διαδικασίες που προβλέπονται κι επειδή αφορά σε υπάλληλο με σύμβαση, εφόσον κριθεί προφυλακιστέος, θα απολυθεί», τονίστηκε χαρακτηριστικά.