Πένθος στα Χανιά για έναν 33χρονος, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα μετά από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή του Αλικιανού. Ο 33χρονος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του έπεσε πάνω σε τσιμεντένια κολώνα της ΔΕΗ (δείτε ΕΔΩ).

Πριν ακόμα τα Χανιά συνέλθουν καλά-καλά από τον τραγικό χαμό των τριών νεαρών, που σκοτώθηκαν στο τροχαίο που σημειώθηκε το Σάββατο, στην εθνική οδό στο ύψος του Γαλατά, ο θάνατος του 33χρονου, έρχεται να συμπληρώσει τη μακάβρια λίστα των νεκρών από τροχαία στην Κρήτη, που ανέρχονται στους 40, από την αρχή του έτους.

Πρόκειται για έναν 33χρονο άνδρα με καταγωγή από τον Αλβανία, ο οποίος είχε μεγαλώσει στη χώρα μας και ζούσε στην περιοχή του Βατόλακκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να βρισκόταν σε πανηγύρι το οποίο είχε διοργανωθεί στην περιοχή και το δυστύχημα να συνέβη κατά την επιστροφή του.

Μάλιστα, όπως σημειώνουν κάτοικοι της περιοχής, κάθε χρόνο, μετά την εκδήλωση σημειώνονται ατυχήματα με εμπλεκόμενους, ανθρώπους που είχαν βρεθεί εκεί.

troxaio_alikianos44



kri3
kri1
kri2

 

zarpanews.gr