Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και ένας υπαξιωματικός του Λιμενικού Σώματος που υπηρετεί στο Β' Λιμενικο Τμήμα Κερατσινίου να βουτούν στη θάλασσα στη Δραπετσώνα και να σώζουν έναν άνθρωπο, του οποίου το πόδι είχε εγκλωβιστεί σε παραγάδι.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής, όταν οι αστυνομικοί έλαβαν σήμα για άτομο που καλούσε βοήθεια στη θάλασσα στην περιοχή του πολυχώρου λιπασμάτων Δραπετσώνας.

Δείτε το βίντεο


Σύμφωνα με πληροφορίες όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο εντόπισαν έναν άνδρα στη θάλασσα, σε απόσταση τουλάχιστον 30 μέτρων από την ακτή, κοντά σε αναποδογυρισμένη βάρκα.

Οι αστυνομικοί χωρίς να λογαριάσουν τον κίνδυνο βούτηξαν στη θάλασσα, κολύμπησαν μέχρι το σημείο όπου βρισκόταν ο άνδρας και διαπίστωσαν ότι είχε εγκλωβιστεί με παραγάδι στα πόδια, καθιστώντας αδύνατο να απομακρυνθεί κολυμπώντας.

Αμέσως έκοψαν το παραγάδι και μετέφεραν τον άνδρα στην ακτή όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, ένας αστυνομικός στην προσπάθεια αυτή τραυματίστηκε ελαφρά στο αριστερό του πόδι από τα βράχια.