Τρισάγιο στη μνήμη του 19χρονου Γιάννη, που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όταν εκσφενδονίστηκε από το παιχνίδι Crazy Dance, έγινε σήμερα, Κυριακή 25/08, με πρωτοβουλία των κατοίκων της περιοχής.

*Διαβάστε εδώ: Χαλκιδική: Αναπάντητα ερωτήματα για το μοιραίο λούνα παρκ - Τρισάγιο την Κυριακή στη μνήμη του 19χρονου

Το τρισάγιο έγινε παρουσία του πατέρα του στο σημείο του δυστυχήματος.

Όπως επισήμανε στους δημοσιογράφους ο πατέρας του 19χρονου, Γιώργος Καμπαϊλής, «προσπαθούμε όλοι να καταλήξουμε και να ξεκαθαρίσουμε πλέον, στο ξεκάθαρο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Έχω στα χέρια μου επίσημα δημόσια έγγραφα που αποδεικνύουν τη σχέση του δήμου με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, με απευθείας αναθέσεις του 2021, χωρίς να υπογράφει και να υπάρχει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου».

trisagio_sto_luna_park


Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι του χωριού άφησαν λίγα λουλούδια έξω από το μοιραίο λούνα παρκ.

Νωρίτερα τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον ιερό ναό Κοιμήσεως του Θεοτόκου, του Πευκοχωρίου, με πρωτοβουλία του ιερέα και του εκκλησιαστικού συμβουλίου.

Αύριο, Δευτέρα 26/08, ο πατέρας του 19χρονου αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πολύγυρου, προκειμένου να καταθέσει μηνύσεις και κατά μηχανικού, ο οποίος πιστοποιούσε ότι τα μηχανήματα του λούνα παρκ ήταν κατάλληλα να λειτουργούν.