Επί δύο μήνες βίαζε τη 16χρονη φίλη του γιου του ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας, εκβιάζοντας και απειλώντας το κορίτσι πως εάν αποκαλύψει τι συνέβαινε, θα έκανε κακό στην ίδια και τους γονείς της. Το μαρτύριο του ανήλικου κοριτσιού διήρκησε σχεδόν 2,5 μήνες και έληξε μόλις την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, όταν ο 44χρονος συνελήφθη έπειτα από επιχείρηση της αστυνομίας.

*Διαβάστε εδώ: Κολωνός: Συνελήφθη 44χρονος που φέρεται να βίαζε τη 16χρονη φίλη του γιου του


Η 16χρονη αποκάλυψε τη φρίκη που βίωνε στον πατέρα της

Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη των όσων συνέβαιναν από την 16χρονη στον πατέρα της. Όπως ανέφερε η 16χρονη, ο κατηγορούμενος ήταν ο πατέρας ενός φίλου της.

Τον γνώρισε στο σπίτι του και από τον Ιούνιο, άρχισε το μαρτύριο της. Την ανάγκασε να την ακολουθήσει σε ένα οικόπεδο, στα μισά της οδού Ζηνοδώρου όπου και τη βίασε, ενώ τις υπόλοιπες φορές, έκανε πράξη τις αρρωστημένες του ορέξεις είτε στο ίδιο οικόπεδο, είτε στο αυτοκίνητο του.

Η περίπτωση του 44χρονου μπήκε στο μικροσκόπιο των αρχών μετά την καταγγελία του πατέρα της 16χρονης στους αστυνομικούς. Ήδη, οι αστυνομικοί ερευνούν το παρελθόν του 44χρονου ώστε να διαπιστωθεί εάν είχε βιάσει και άλλα παιδιά.

Το νεαρό κορίτσι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, με τους γονείς του να ζητούν βοήθεια από το κράτος. Ήδη υπάρχει επαφή με ειδική υπηρεσία πρόνοιας για κακοποιημένα παιδιά ώστε η 16χρονη να ξεκινήσει να μιλά με ειδικούς παιδοψυχολόγους για να διαπιστωθεί ο τρόπος που θα μπορέσει να ξεπεράσει τα όσα έζησε. Ταυτόχρονα οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν ζητήσει και έχουν λάβει ρούχα που φορούσε η 16χρονη όταν έπεφτε θύμα βιασμού μήπως και καταφέρουν και εντοπίσουν γενετικό υλικό του κατηγορούμενου προκειμένου να «δέσουν» και με επιστημονικά πειστήρια τη δράση του.

Παράλληλα, παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης από την ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών σε περίπτωση που βρεθεί σπέρμα ή γενετικό υλικό από τα νύχια του 44χρονου βιαστή της 16χρονης. Ο ίδιος ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής να τριγυρνά έξω από το σπίτι της 16χρονης και μάλιστα προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης, πλην όμως έπειτα από αναζητήσεις, εντοπίστηκε και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα.

Στην αρχή σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος ανέφερε πως δεν είχε τίποτε με το κορίτσι το οποίο γνωρίζει λόγω της γνωριμίας της με τον γιο του. Εν συνεχεία όμως, όταν συνειδητοποίησε πως οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει στοιχεία σε βάρος του, προτίμησε να σιωπήσει. Ο δράστης αναμένεται να απολογηθεί τις επόμενες ώρες σε ανακριτή κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου και άλλες κατηγορίες.