Αύριο το πρωί αναμένεται να δώσει τις εξηγήσεις του στον ανακριτή Αθηνών ο 44χρονος άνδρας που κατηγορείται πως βίαζε συστηματικά το τελευταίο δίμηνο τη 16χρονη φίλη του γιου του σε διάφορα σημεία του Κολωνού.

*Διαβάστε εδώ: Φρίκη στον Κολωνό: Ο 44χρονος βίαζε επί δύο μήνες τη 16χρονη φίλη του γιου του σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια δίνουν μάχη με τον χρόνο ώστε να εντοπίσουν όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία τα οποία θα συμπεριλάβουν στη δικογραφία που έχουν σχηματίσει σε βάρος του, κατά την οποία ο κατηγορούμενος φαίνεται πως βίασε υπό το καθεστώς απειλών τουλάχιστον 10 φορές τη νεαρή μαθήτρια λυκείου, είτε σε στενά του Κολωνού μέσα στο αυτοκίνητό του είτε σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο της περιοχής.

Τα στοιχεία αυτά αναμένεται να προέλθουν από τις εργαστηριακές αναλύσεις στο αυτοκίνητο του 44χρονου, όπου εκτιμάται πως θα βρεθούν αποτυπώματα και γενετικό υλικό της 16χρονης, καθώς και από το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή του 44χρονου άνδρα.

Ήδη αυτό που έχει προκύψει από τις έως τώρα αναλύσεις είναι πως ο κατηγορούμενος διατηρούσε ένα προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τα στοιχεία και φωτογραφία της 16χρονης, από το οποίο φαίνεται πως έχουν φύγει μηνύματα προς το δικό του προφίλ στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για ένα ψεύτικο προφίλ με το οποίο ο 44χρονος ήθελε να… δικαιολογήσει τις επαφές με τη 16χρονη, υποστηρίζοντας πως αυτή του έστελνε μηνύματα για να τον προσεγγίσει. Βέβαια, αποδείχθηκε μέσω των IP addresses η πηγή προέλευσης των μηνυμάτων και πως δεν τα έστειλε η ανήλικη.


Ερευνούν το παρελθόν του 44χρονου κατηγορούμενου ως βιαστή της 16χρονης

Η έρευνα των Αρχών όμως έχει εστιάσει στο παρελθόν του 44χρονου κατηγορούμενου ως βιαστή της 16χρονης. Είναι πιθανό πως ο άνθρωπος αυτός ενδεχομένως να έχει κάνει το ίδιο και σε άλλες ανήλικες και εκεί λοιπόν επιμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, τονίζουν αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση. Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε έχει γίνει αίτημα προς τις εισαγγελικές Αρχές να δοθούν τα στοιχεία του στη δημοσιότητα ώστε εάν υπάρχουν κι άλλα θύματα, με αφορμή τη σύλληψή του, να πάρουν θάρρος και να αποκαλύψουν τι είχε συμβεί στην περίπτωσή τους.

Υπενθυμίζεται πως ο 44χρονος κατηγορείται ότι από τον Ιούνιο μέχρι και την περασμένη εβδομάδα βίασε τουλάχιστον 10 φορές τη 16χρονη κοπέλα. Πρόκειται για πρώην σύντροφο του γιου του, με την οποία είχε διατηρήσει καλές σχέσεις ο συνομήλικός της.

Η παρουσία της κοπέλας μέσα στο σπίτι της οικογένειας του 44χρονου τον οδήγησε να την παραπλανήσει, υποστηρίζοντας πως θα τη βοηθήσει να τα ξαναβρεί με τον γιο του.

Αντ’ αυτού, ο 44χρονος, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το θύμα, την πλησίασε και άρχισε να την εκβιάζει πως εάν δεν συνευρεθούν, να τη βιάσει δηλαδή, θα έκανε κακό στην ίδια, τον πατέρα της και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα. Η 16χρονη μαθήτρια άντεξε 10 μαρτυρικούς βιασμούς, μέχρι που δεν άντεξε άλλο και μίλησε στον πατέρα της, βάζοντας έτσι τέλος στη δράση του παιδοβιαστή.