Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα με αγριογούρουνο σημειώθηκε ένα περίπου χιλιόμετρο έξω από την Αταλάντη Φθιώτιδας, τα μεσάνυχτα της Κυριακής (25/8).

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο lamiareport.gr, από το τροχαίο σημειώθηκαν σοβαρές ζημιές στο αυτοκίνητο, καθώς το ζώο ήταν πολύ μεγάλο, ενώ το αγριογούρουνο τραυματίστηκε θανάσιμα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμα: Ιωάννινα: Πυροβόλησε αγριογούρουνο και το παράτησε σε κάδο σκουπιδιών - Άφησε σημείωμα

Μάλιστα, άνοιξαν δύο από τους αερόσακους. Το ευτύχημα είναι ότι η 75χρονη οδηγός δεν τραυματίστηκε, ωστόσο χρειάστηκε να μεταβούν στο σημείο οι δικοί της άνθρωποι για να τη μεταφέρουν, καθώς το όχημά της ακινητοποιήθηκε. Οδική βοήθεια ανέλαβε τις πρωινές ώρες να το απομακρύνει από το σημείο. Παράλληλα, ενημερώθηκαν οι αρχές για την απομάκρυνση και του ζώου.

Δείτε τις εικόνες:

atalanti-agriogoyrouno-sigkrousi__3_
atalanti-agriogoyrouno-sigkrousi__4_
atalanti-agriogoyrouno-sigkrousi__5_
atalanti-agriogoyrouno-sigkrousi__6_
atalanti-agriogoyrouno-sigkrousi__1_

Όπως επισημαίνουν στο lamiareport κάτοικοι της περιοχής, το βράδυ, αλλά και τις πρωινές ώρες που ο κόσμος μεταβαίνει στις δουλειές του, τα τροχαία με τα αγριογούρουνα έχουν καταντήσει μάστιγα. Επειδή γνωρίζουν την κατάσταση δεν αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, ακόμη κι έτσι όμως η "συνάντηση" με τόσο μεγάλα ζώα, οδηγεί σε σοβαρές υλικές ζημιές που δυστυχώς μέχρι τώρα δεν αποζημιώνονται.

Πηγή: lamiareport.gr