Φρίκη στο πανελλήνιο προκαλεί η νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης στον Κολωνό. Ένας 44χρονος έχει συλληφθεί από τις Αρχές για τον κατ' εξακολούθηση βιασμό 16χρονης φίλης του γιου του. Την ίδια ώρα ο γιός του παραδέχεται ότι είχε κι εκείνος σχέση στο παρελθόν με την 16χρονη, την οποία και γνώρισε στον πατέρα του.

 «Έχουμε μία περίπτωση ακόμα στον αμαρτωλό Κολωνό. Ένα οικόπεδο, όπου ένα ανθρωπόμορφο τέρας 44χρονο πήγε ένα κοριτσάκι 16 ετών και το βίαζε επανειλημμένα, 10 φορές. Εκμεταλλευόμενος ότι αγαπούσε πάρα πολύ τον γιο του. Εκμεταλλευόμενος ότι αυτή η κοπέλα ήταν πολύ ερωτευμένη και κάποια στιγμή θα τη βοηθούσε να τα ξαναβρεί με τον γιο του.

Όταν όμως την έβαλε στα δίχτυα του βιασμού, άρχισε να την απειλεί ότι πρώτα από όλα θα βρει τον πατέρα της και θα τον πατήσει με το αυτοκίνητο και θα τον σκοτώσει, θα κάνει άλλα πράγματα σε αυτήν και στο τέλος της είπε ότι και την ίδια θα τη σκοτώσει: Δεν πρόκειται να γλιτώσεις αν πεις τίποτα», εξήγησε στον ΣΚΑΪ ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3prbks1aqs9)

Ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε, παράλληλα, πως ερευνάται από τις Αρχές η πιθανότητα ο κατηγορούμενος να έχει κάνει το ίδιο και σε άλλα κορίτσια. «Αξιωματικός της ασφάλειας μου είπε ότι αυτός ο άνθρωπος ενδεχομένως το έχει ξανακάνει ή θα το ξανακάνει. Είναι βαθύτατα παιδεραστής».

«Πάντως έχουμε πάλι μπροστά μας ένα μέρος, ένα οικόπεδο του αμαρτωλού Κολωνού και αυτό μας δίνει συνειρμούς για αυτή την εγκληματική πράξη, την παιδεραστία… Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε αυτή την περιοχή, είναι συμπτώσεις τραγικές», τόνισε ακόμα ο κ. Μπαλάσκας.

Κολωνός: Η ανατριχιαστική περιγραφή των βιασμών από την 16χρονη

Η ανήλικη, που σύμφωνα με τα όσα έχει καταγγείλει, δεχόταν απειλές από τον 44χρονο ώστε να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις του, περιέγραψε στην εκπομπή livenews στο Mega με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα έζησε στα χέρια του φερόμενου βιαστή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 44χρονος δεν δίστασε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως καρκινοπαθή στο κορίτσι που πριν από λίγο καιρό έχασε τη μητέρα της από καρκίνο.

«Του έλεγα συνέχεια "γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί με βασανίζεις; Γιατί μου κάνεις κακό;". Και εκείνος μου απάντησε "Κάν' το, ειδάλλως θα πάθουν κακό οι δικοί σου. Θα σας κάψω τα σπίτια, θα σκοτώσω τον πατέρα και την αδερφή σου"», ήταν μερικές από τις απειλές που δεχόταν η 16χρονη, προκειμένου να ενδώσει.

Όπως περιγράφει, όταν τον παρακαλούσε να σταματήσει, εκείνος της έλεγε «"πέντε λεπτά… να το κάνω και φεύγουμε". Κι ύστερα έλεγε ότι δεν έκανε κάτι και ότι είναι η φαντασία μου. Πήγαινε να με βγάλει τρελή. Ότι τα φανταζόμουν».

Δείτε όσα ανατριχιαστικά περιγράφει η 16χρονη