Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού της 16χρονης από τον πατέρα του φίλου της στον Κολωνό. Στενό συγγενικό της πρόσωπο μίλησε αποκλειστικά στο Star και περιέγραψε τον εφιάλτη που περνούσε το μικρό κορίτσι.

Τα μηνύματα μεταξύ της ανήλικης και του 44χρονου είναι από τα στοιχεία που αύριο, ενώπιον του ανακριτή, θα έχουν ιδιαίτερη σημασία. Mηνύματα που ο 44χρονος δε δίστασε να σβήσει από το κινητό τηλέφωνο της 16χρονης, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Παναγιώτης Μπούσιος, ο κατηγορούμενος μαζί με κάποιους φίλους του και μια φίλη του εντόπισαν τη 16χρονη σε ένα στενό του Κολωνού, της πήραν το κινητό από τα χέρια και διέγραψαν το επίμαχο υλικό.

Φυσικά, όπως είναι γνωστό, τα μηνύματα είναι δυνατό να ανακτηθούν και ας έχουν διαγραφεί.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3q0htnb3kb5)

Κολωνός: «Δεν είπε κουβέντα για να προστατεύσει την οικογένειά της»

Ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους της ανήλικης κοπέλας, μιλώντας αποκλειστικά στο Star περιέγραψε τον 44χρονο που κατηγορείται ότι τη βίασε:

 «Ψυχρός, παγερός, σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα. Ούτε εγώ ξέρω πώς κρατήθηκα. Διαλυμένο το παιδί και δεν είπε κουβέντα και δεν είπε κουβέντα αγαπητέ μου. Για να προστατεύσει εμένα και την αδελφή της, που της είχα πει όταν μεγάλωνε. "Ό,τι γίνει, πρώτα τον μπαμπά και μετά την αστυνομία», περιέγραψε στο Star o συγγενής του κοριτσιού και συνέχισε:

 «Δευτέρα βράδυ βίαζε το παιδί και την Τρίτη το πρωί είχε το θράσος ο αλήτης να έρθει από το σπίτι να πάμε στο καινούργιο σπίτι που τον συνέλαβαν κιόλας, του το έκανε άνω κάτω η αστυνομία για να βρουν στοιχεία, να πάω να του βάλω τηλεφωνική γραμμή».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3pvtqckbct5)

Κολωνός: «Θέλω να κάνουμε έρωτα πριν πεθάνω»

Το 16χρονο κορίτσι, μιλώντας στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και σε ψυχολόγο περιέγραψε τον εφιάλτη της:

 «Με πήγε κάπου στην Πετρούπολη, ψηλά στο βουνό και μου λέει "Θέλω αυτό κι αυτό". Μου είπε "Θέλω να κάνουμε έρωτα, γιατί δεν ξέρω πόσο θα ζήσω και θέλω να γίνει μαζί σου". Του λέω "Γιατί το λες αυτό σε μένα, εγώ έχω σχέση με το γιο σου και είμαι 16 ετών". Του έλεγα διάφορα μήπως και τον πείσω να μη γίνει κάτι γιατί φοβόμουνα κιόλας».

Τουλάχιστον 10 φορές φέρεται να βίασε την ανήλικη ο 44χρονος, σύμφωνα με την περιγραφή του θύματος:

 «Μου κάνει "ξεντύσου". Του λέω "Δε θέλω". Προσπαθούσα μήπως καταφέρω να του αλλάξω γνώμη. Του έλεγα διάφορα: "Γιατί το κάνεις; Ο γιος σου δε θα το ήθελε. Έχεις γυναίκα, έχεις παιδί". Του έλεγα πολλά πράγματα, αλλά όπως φαίνεται, δεν τον ένοιαζε. Ξεντύθηκα και ήρθε από πάνω μου».

Κολωνός: «Είχα ερωτική σχέση με τη 16χρονη, όλα έγιναν με τη συναίνεσή της»

Ο 44χρονος κατηγορούμενος υποστήριξε από την αρχή ότι είχε «φανερή και δημόσια σχέση» με την ανήλικη. «Ναι μεν υπήρχε μεγάλη διαφορά ηλικίας, πλην όμως η σχέση τους ήταν επίσημη και φανερή. Ήταν και ο λόγος που αναγκάστηκε να χωρίσει με τη γυναίκα του», δήλωσε ο δικηγόρος του.

Από την πλευρά του, ο 44χρονος ισχυρίστηκε: «Αρνούμαι ότι βίασα τη 16χρονη. Όλα έγιναν με τη συναίνεση και την συγκατάθεσή της. Δεν την έχω απειλήσει ποτέ».

Ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί στον ανακριτή το πρωί της Τρίτης.