Την ώρα που αναζητούν απαντήσεις οι γονείς του 19χρονου Γιάννη, που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, έρχονται στο φως νέες πτυχές με την οποία λειτουργούσε η συγκεκριμένη επιχείρηση.

Παράνομα και αυθαίρετα και μάλιστα σε ένα κεντρικότατο σημείο της Χαλκιδικής, φαίνεται πως λειτουργούσε το συγκεκριμένο λούνα παρκ το οποίο τώρα, μπήκε στο στόχαστρο ελεγκτών. Δυστυχώς, μετά από την τραγωδία με την 19χρονο που έχασε τη ζωή του όταν εκσφενδονίστηκε από το κάθισμά του, το οποία έσπασε εν κινήσει.

Χαλκιδική: Κλεμμένο για τουλάχιστον δύο μήνες το ρεύμα στο μοιραίο λούνα παρκ 

Σύμφωνα με το MEGA, ακόμα και το ρεύμα με το οποίο λειτουργούσε το συγκεκριμένο λούνα παρκ ήταν κλεμμένο! Δύο ημέρες μετά το δυστύχημα, πήγε στο σημείο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ και διαπίστωσε ότι το ρεύμα της επιχείρησης ήταν κομμένο και πως τουλάχιστον για δύο μήνες, το λούνα παρκ έκλεβε ρεύμα από κολόνα του ΔΕΔΔΗΕ. Το ύψος της ρευματοκλοπής υπολογίζεται σε 4.000 ευρώ!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3o2lt9qfu95)

Χαλκιδική: Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου - "Θέλουν να μου πουν ποιος ευθύνεται για τον θάνατο του παιδιού μου;"

Nέες αποκαλύψεις και ντοκουμέντα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για τη λειτουργία του λούνα παρκ στη Χαλκιδική που έκοψε βίαια το νήμα της ζωής του 19χρονου Γιάννη.

Το πρωί της Δευτέρας (26/8) ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ εμφανίστηκε στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου.

Συνοδευόμενος από τον γιο του, που ήταν μαζί με τον 19χρονο στο μοιραίο παιχνίδι «crazy dance» ο κ. Καμπαϊλής, τόνισε πως θα παραδώσει στην εισαγγελέα όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν την ακαταλληλότητα του παιχνιδιού, το οποίο οδήγησε στον θάνατο του γιου του.

Μιλώντας στο Live News, έκανε λόγο για μία κατάσταση που είναι άνευ προηγουμένου.

«Δεν υπάρχει τίποτα νόμιμο με το λούνα παρκ. Δε χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το καταλάβεις. Έχω στην κατοχή μου βίντεο, που έχω τραβήξει εγώ ο ίδιος, και η παροχή του ρεύματος περνάει μέσα από νερά και είναι καλυμμένη με ταινίες», δήλωσε.

Και επανέλαβε ότι το λούνα παρκ λειτουργούσε χωρίς άδεια, ενώ αποκάλυψε ότι «ο δήμος έκλεισε έξι καταστήματα και δεν έκλεισε το λούνα παρκ».

«Ξέρουν τα πάντα. Αυτοί που πρέπει να απολογηθούν πού είναι;», ξέσπασε. «Αυτός που θα υπερασπιστεί στη Δικαιοσύνη τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ θα πρέπει να μου πει γιατί δεν με ρώτησε και μου πήρε το παιδί. 25 χρόνια πηγαινοέρχομαι στην Αθήνα, που είναι η δουλειά μου, για να τα μεγαλώσω. Θέλουν να μου πουν ποιος ευθύνεται για τον θάνατο του παιδιού μου; Ποιος το σκότωσε; Αυτό είναι το θέμα».

Ο κ. Γιώργος ανέφερε επίσης ότι «από αυτή την ιστορία» δεν θέλει να εισπράξει τίποτα. «Θα δωρίσω τα χρήματα στη μνήμη του παιδιού μου. Ο σκοπός μου είναι να καταφέρω να μην γίνω ένας γονιός όπως οι υπόλοιποι».

«Παρέδωσα το παιδί μου στο Θεό και από έκει και πέρα δεν τους φοβάμαι. Όταν ακούω για έγκριτους νομικούς χαίρομαι γιατί θα βοηθήσουν να βγει η αλήθεια. Εγώ και η οικογένειά μου θα κάνουμε ό,τι πρέπει», υπογράμμισε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3pzzo5dnixt)

Χαλκιδική: Συγκινητική κίνηση του αδερφού του 19χρονου που πέθανε στο λουνα παρκ - "Χτύπησε" τατουαζ την ημερομηνία που "έσβησε" το χαμόγελό του

Η οικογένεια του άτυχου Γιάννη εξακολουθεί να ζητά απαντήσεις για τον τραγικό του θάνατο στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική, ενώ ο αδερφός του που ήταν μαζί του στο μοιραίο παιχνίδι, έκανε ένα χαρακτηριστικό τατουάζ.

Η ημερομηνία που άλλαξε για πάντα τις ζωές τους, η ημερομηνία που χάθηκε ο Γιάννης, θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλης της οικογένειας αλλά και στο μπράτσο του μικρότερου αδερφού του που καθόταν μαζί του στο μοιραίο παιχνίδι.

Το αγόρι έκανε τατουάζ στο μπράτσο του την ημερομηνία που έσβησε το χαμόγελο του Γιάννη. Η φωτογραφία δημοσιοποιήθηκε στο προφίλ του 16χρονου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε την φωτογραφία:

xalkidiki-tatouaz-aderfos


Στη σελίδα υπάρχουν μόνο φωτογραφίες και βίντεο με τον Γιάννη να χαμογελά και να διασκεδάζει.

Χαλκιδική: Πειθαρχική δίωξη στη δήμαρχο Κασσάνδρας και έναν αντιδήμαρχο για το λούνα παρκ "θανάτου"

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση με το μοιραίο λούνα παρκ στη Χαλκιδική όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 19χρονος Γιάννης όταν έσπασε το καρεκλάκι στο οποίο καθόταν.

Ο γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Γιάννης Σάββας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, κίνησε πειθαρχικές διώξεις σε βάρος τόσο της δημάρχου Κασσάνδρας, Αναστασίας Χαλκιά, όσο και ενός αντιδημάρχου που εμπλέκεται στην υπόθεση αδειοδότησης και ελέγχου του συγκεκριμένου λούνα παρκ.

Διαβάστε επίσηςΔήμαρχος Κασσάνδρας: "Το τελευταίο δίμηνο απειλήθηκα - Να προσέχω τα ατυχήματα που μπορεί να μου συμβούν"

Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο παραπέμπονται στο πειθαρχικό συμβούλιο αιρετών, το οποίο θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες. Εκεί θα δώσουν εξηγήσεις και θα αποφασιστεί αν θα ληφθούν πειθαρχικά μέτρα σε βάρος τους.

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη και η εισαγγελική έρευνα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3pzqnjkf8nl)