Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει σήμερα το πρωί, Τρίτη 27/08, ο 44χρονος που κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 16χρονος από τον Κολωνό.

*Διαβάστε εδώ: Βιασμός 16χρονης στον Κολωνό: “Θέλω να κάνουμε έρωτα πριν πεθάνω” - Τα μηνύματα που “καίνε” τον 44χρονο

Ο κατηγορούμενος αρνείται πως βίασε την ανήλικη φίλη του γιου του, υποστηρίζοντας πως υπήρχε συναίνεση.

Η σκοτεινή υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 16χρονη δεν άντεξε και μίλησε στον πατέρα της για τον εφιάλτη που ζούσε.

Η ανήλικη κατήγγειλε ότι δεχόταν απειλές από τον 44χρονο ώστε να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις του, περιγράφοντας στο Mega με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα έζησε στα χέρια του φερόμενου βιαστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 44χρονος δεν δίστασε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως καρκινοπαθή στο κορίτσι, που πριν από λίγο καιρό έχασε τη μητέρα της από καρκίνο.


«Γιατί με βασανίζεις;»

«Του έλεγα συνέχεια "γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί με βασανίζεις; Γιατί μου κάνεις κακό;". Και εκείνος μου απάντησε "Κάν' το, ειδάλλως θα πάθουν κακό οι δικοί σου. Θα σας κάψω τα σπίτια, θα σκοτώσω τον πατέρα και την αδερφή σου"», ήταν μερικές από τις απειλές που δεχόταν η 16χρονη προκειμένου να ενδώσει.

Όταν τον παρακαλούσε να σταματήσει, εκείνος της έλεγε: «''Πέντε λεπτά… να το κάνω και φεύγουμε''. Ύστερα έλεγε ότι δεν έκανε κάτι και ότι είναι η φαντασία μου. Πήγαινε να με βγάλει τρελή. Ότι τα φανταζόμουν».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3q03431rku1)


Πήραν το κινητό της 16χρονης για να στείλουν μηνύματα που απενοχοποιούν τον 44χρονο

Ο 44χρονος κατηγορούμενος, για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, εμφάνισε στις Αρχές μηνύματα sms, στα οποία η κοπέλα φέρεται να του ζητούσε να προχωρήσουν τη σχέση τους.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε χθες η εκπομπή «Live News», δύο ημέρες πριν από τη σύλληψη του 44χρονου, φέρεται να έστησε παγίδα στο κορίτσι, στέλνοντας τον γιο του και την κοπέλα του να ασκήσουν πίεση στη 16χρονη και, όπως ισχυρίζεται η ίδια, της πήραν το κινητό και έστειλαν το επίμαχο μήνυμα από το κινητό της.

Γιος 44χρονου: Από τη στιγμή που ήθελε και η κοπέλα, δεν μπορώ να πω κάτι

Για τη σχέση που διατηρούσε με τη 16χρονη μίλησε ο γιος του 44χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της, στον Κολωνό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μιλούσαν όπως ένας πατέρας και μία κόρη».

Ο γιος του 44χρονου μιλώντας στο Mega είπε πως τη γνώρισε πέρυσι από κοινή τους φίλη, στα τέλη Ιουλίου.

«Είχα σχέση με αυτό το κορίτσι από 10 Αυγούστου έως τον Μάρτιο. Με τον πατέρα μου είχαν γνωριστεί, γιατί την είχα πάει στο σπίτι μου. Δεν μίλαγαν καθόλου περίεργα. Μιλούσαν όπως ένας πατέρας και μία κόρη. Ίσα-ίσα, ο πατέρας μου ενδιαφερόταν για εκείνη και την ρώταγε αν θέλει να φάει ή να πιει κάτι», είπε ο γιος του κατηγορουμένου.

Μετά τον χωρισμό τους, ο γιος του 44χρονου είπε πως η 16χρονη επισκεπτόταν το σπίτι τους, ωστόσο δεν είχε δει τον πατέρα του να κάνει ποτέ σεξουαλική κίνηση, ενώ, όταν έμαθε για τη σχέση τους, το μόνο που σχολίασε ήταν η μεγάλη διαφορά ηλικία τους.

«Από τη στιγμή που ήθελε και η κοπέλα, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Είναι η ζωή της», σημείωσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3pw3alp92tt)

«Φύλλο και φτερό» υπολογιστές και κινητά του 44χρονου

Οι αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα του 44χρονου, που κατηγορείται πως είχε βιάσει 10 φορές σε διάστημα ενός μήνα τη 16χρονη από τον Κολωνό.

Ο 44χρονος μέσω μηνυμάτων απαιτούσε από την ανήλικη να συναντηθούν, ενώ την απειλούσε ότι θα κάνει κακό στον πατέρα της.


Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη που βίωνε η 16χρονη

Η νεαρή κοπέλα δεν άντεχε τον γολγοθά που περνούσε επί 2,5 μήνες στα χέρια του 44χρονου και πρώτα μίλησε σε μια φίλη της, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια τι περνούσε αλλά και τις απειλές που δεχόταν από τον άνδρα.

Η φίλη της την προέτρεψε να μιλήσει στον πατέρα της. Τότε, η νεαρή βρήκε το θάρρος και είπε όλα όσα της συνέβησαν. Ο πατέρας της στη συνέχεια έσπευσε να καταγγείλει τον 44χρονο.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το κινητό τηλέφωνο του δράστη, ο οποίος θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή σήμερα, καθώς θέλουν να ερευνήσουν όλες τις συνομιλίες στα social media σε περίπτωση που δεν είναι η 16χρονη το μόνο περιστατικό.

Αναμένεται μάλιστα να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη, προκειμένου να καταγγελθούν, εάν υπάρχουν, και άλλα παρόμοια περιστατικά.