Αθώα κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης μια γυναίκα, η οποία κλείδωσε στο δωμάτιο την ανήλικη κόρη της, σύμφωνα με καταγγελία της ίδιας, όταν αντιλήφθηκε ότι ανέβαζε στο Διαδίκτυο γυμνές της φωτογραφίες και ύστερα έβγαινε ραντεβού με άγνωστους άνδρες, με τους οποίους είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας.

*Διαβάστε εδώ: Κολωνός: Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 44χρονος που φέρεται να βίαζε τη 16χρονη φίλη του γιου του - Αρνείται τις κατηγορίες


Η 17χρονη κατήγγειλε τη μητέρα της

Η σύλληψη της γυναίκας έγινε την περασμένη Πέμπτη, 22 Αυγούστου, έπειτα από καταγγελία της 17χρονης κόρης της, η οποία είναι μαθήτρια της Γ' Λυκείου.

Η ανήλικη ειδοποίησε την Αστυνομία, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι η μητέρα της την έχει κλειδώσει στο δωμάτιό της και ότι την έχει χτυπήσει με ένα σκουπόξυλο.

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, η 17χρονη προχώρησε εκδικητικά σε καταγγελία εις βάρος της μητέρας της, καθώς οι γονείς της την επέπληξαν και την τιμώρησαν όταν έμαθαν ότι έβγαινε ραντεβού με άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας τους οποίους γνώριζε στο Διαδίκτυο.

Μάλιστα, όπως κατέθεσε ο πατέρας της 17χρονης, η κόρη του χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο, καθώς της είχαν απαγορεύσει τις τελευταίες ημέρες να χρησιμοποιεί το δικό της, προκειμένου να βγάζει γυμνές φωτογραφίες και ύστερα να τις ανεβάζει στο Διαδίκτυο.

Ο ίδιος εξήγησε ότι πρόσφατα αντιλήφθηκαν πως η κόρη τους έβγαινε ραντεβού με άγνωστους άνδρες, καθώς ο ίδιος την είχε δει στο καφενείο με έναν άνδρα τουλάχιστον δέκα χρόνια μεγαλύτερό της και η μητέρα της την είχε συναντήσει στον δρόμο και σε αυτοκίνητα με διαφορετικούς άνδρες.

Η μητέρα επεσήμανε ότι η κόρη της χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη.