Την ημερομηνία που άλλαξε για πάντα τη ζωή τη δική του και της οικογένειάς, δηλαδή την 19η Αυγούστου, την ημέρα που ο 19χρονος Γιάννης σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, έκανε τατουάζ ο μικρότερος αδερφός του.

Όπως μετέδωσε το Star, ο 16χρονος θαύμαζε και υπεραγαπούσε τον μεγάλο του αδερφό και για τον λόγο αυτό έκανε τατουάζ την ημερομηνία που ''έφυγε'' τόσο ξαφνικά και με τέτοιο τραγικό τρόπο από τη ζωή, ενώ έγραψε και το όνομά του, «Γιάννης».


«Ξαφνικά νιώθω να σπάει το κάθισμα»

Ο αδερφός του θύματος είναι συγκλονισμένος με τα όσα συνέβησαν, αφού ήταν μαζί με τον αδερφό του όταν έγινε το δυστύχημα, που του κόστισε τη ζωή.

Μιλώντας στο MEGA περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του αδερφού του λέγοντας: «Ακούω "σκρατς σκρατς" πίσω από την πλάτη μου. Νιώθω να ξεκολλάει. Του λέω "Γιάννη, σπάει το κάθισμα". Προσπάθησε να πιαστεί από την μπλούζα και το τσαντάκι μου. Σκίστηκε και η μπλούζα και το λουρί της τσάντας. Λέω με τον αδερφό μου "δεν αντέχω, πάει πολύ γρήγορα". Γελάει και ξαφνικά νιώθω να σπάει το κάθισμα. Με κοιτάει, τον κοιτάω, ακούω ένα κρακ και βλέπω τον αδερφό μου να εξαφανίζεται από δίπλα μου».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3pwfxe58mdd)

Υπενθυμίζεται ότι ο 21 ετών χειριστής του παιχνιδιού επέρριψε ευθύνες για την τραγωδία στον 58χρονο ιδιοκτήτη, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν είχε εμπειρία ούτε κάποια εκπαίδευση παρά μόνο όσα του είχε δείξει ο ιδιοκτήτης του μοιραίου λούνα παρκ.