Σοκ προκαλούν στην κοινή γνώμη όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση θανάτου του 49χρονου Γιάννη Καραμπάτση στον Πτελεό Μαγνησίας, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το Σάββατο, 17 Αυγούστου, σε δύσβατη περιοχή μεταξύ του ελαιοτριβείου της περιοχής και του σπιτιού του κολλητού του φίλου.

Διαβάστε ακόμα: Μαγνησία: Στοιχείο-"κλειδί" τα πράσινα γάντια - Νέο εύρημα κοντά στο πτώμα εξετάζει η Αστυνομία για τον θάνατο του Γιάννη Καραμπάτση

Μαγνησία: Η έλλειψη της λαρυγγικής συσκευής καθιστά αδύνατη την ολοκλήρωση της νεκροτομής

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου thenewspaper.gr, η εγκληματική ενέργεια δεν έχει αποκλειστεί, καθώς αυτό επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστική εξέταση της σορού του άτυχου άνδρα. Η έλλειψη της λαρυγγικής συσκευής καθιστά αδύνατη την ολοκλήρωση της νεκροτομής, καθώς παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο στραγγαλισμού.

Έτσι, σήμερα καταφθάνουν στον Πτελεό Μαγνησίας στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνη Αττικής. Το κλιμάκιο θα ξεκινήσει έρευνα από την αρχή και θα εξετάσει κάθε ύποπτη πτυχή αυτής της μυστήριας υπόθεσης.

Η οικογένεια του θύματος μιλώντας στο TheNewspaper.gr απευθύνει έκκληση, σε όποιον έχει δει κάτι να μιλήσει στις Αρχές.

Πηγή: thenewspaper.gr