Σε βίντεο ντοκουμέντο καταγράφηκαν οι τελευταίες στιγμές του 19χρονου Γιάννη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, ενώ οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση προκειμένου να δοθεί άπλετο φως στις συνθήκες του δυστυχήματος.

Ο 19χρονος μπήκε στο μοιραίο παιχνίδι «crazy dance» μαζί με τον 16χρονο αδερφό του, ενώ η μητέρα τους μαζί με τον άλλο του αδερφό, ήταν μπροστά τη στιγμή του δυστυχήματος.

To Live News φέρνει στο φως ένα βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες ανέμελες στιγμές της οικογένειας.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3qq153fn335)

Είναι στις 11:30 το βράδυ της Δευτέρας 19 Αυγούστου. Λίγο μετά τις 11:00 η μητέρα με τα τρία παιδιά της σηκώνεται από μία καφετέρια της περιοχής στο Πευκοχώρι και όλοι μαζί ξεκίνησαν τη βόλτα τους, όπου κατέληξαν στο λούνα παρκ για να παίξουν.

Οι εικόνες είναι από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής. Σε αυτές βλέπουμε τη μητέρα με τον 19χρονο Γιάννη, που έχασε τη ζωή του, τον 16χρονο αδερφό του, που ήταν μαζί του στο παιχνίδι, αλλά και τον μικρότερο αδερφό τους να κατευθύνονται προς το λούνα παρκ.

Ένα τέταρτο μετά τα δύο παιδιά ανέβηκαν στο παιχνίδι και υπήρξε η μοιραία κατάληξη.

Χαλκιδική: Ξέσπασε ο πατέρας του 19χρονου - «Δεν τους φοβάμαι, δεν υπάρχει τίποτα νόμιμο με το λούνα παρκ»

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας (26/8) ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ εμφανίστηκε στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου.

Συνοδευόμενος από τον γιο του, που ήταν μαζί με τον 19χρονο στο μοιραίο παιχνίδι «crazy dance» ο κ. Καμπαϊλής, τόνισε πως θα παραδώσει στην εισαγγελέα όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν την ακαταλληλότητα του παιχνιδιού, το οποίο οδήγησε στον θάνατο του γιου του.

Μιλώντας στο Live News, έκανε λόγο για μία κατάσταση που είναι άνευ προηγουμένου.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3pwj45urru1)

«Αυτός που θα υπερασπιστεί στη Δικαιοσύνη τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ θα πρέπει να μου πει γιατί δεν με ρώτησε και μου πήρε το παιδί»

«Δεν υπάρχει τίποτα νόμιμο με το λούνα παρκ. Δε χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το καταλάβεις. Έχω στην κατοχή μου βίντεο, που έχω τραβήξει εγώ ο ίδιος, και η παροχή του ρεύματος περνάει μέσα από νερά και είναι καλυμμένη με ταινίες», δήλωσε.

Και επανέλαβε ότι το λούνα παρκ λειτουργούσε χωρίς άδεια, ενώ αποκάλυψε ότι «ο δήμος έκλεισε έξι καταστήματα και δεν έκλεισε το λούνα παρκ».

«Ξέρουν τα πάντα. Αυτοί που πρέπει να απολογηθούν πού είναι;», ξέσπασε. «Αυτός που θα υπερασπιστεί στη Δικαιοσύνη τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ θα πρέπει να μου πει γιατί δεν με ρώτησε και μου πήρε το παιδί. 25 χρόνια πηγαινοέρχομαι στην Αθήνα, που είναι η δουλειά μου, για να τα μεγαλώσω. Θέλουν να μου πουν ποιος ευθύνεται για τον θάνατο του παιδιού μου; Ποιος το σκότωσε; Αυτό είναι το θέμα».

Ο κ. Γιώργος ανέφερε επίσης ότι «από αυτή την ιστορία» δεν θέλει να εισπράξει τίποτα. «Θα δωρίσω τα χρήματα στη μνήμη του παιδιού μου. Ο σκοπός μου είναι να καταφέρω να μην γίνω ένας γονιός όπως οι υπόλοιποι».

»Παρέδωσα το παιδί μου στο Θεό και από έκει και πέρα δεν τους φοβάμαι. Όταν ακούω για έγκριτους νομικούς χαίρομαι γιατί θα βοηθήσουν να βγει η αλήθεια. Εγώ και η οικογένειά μου θα κάνουμε ό,τι πρέπει», υπογράμμισε.