Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του 19χρονου σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, ενώπιον της δικαιοσύνης αναμένεται να βρεθούν ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ και ο χειριστής του παιχνιδιού, ενώ την ίδια ώρα διενεργείται πειθαρχικός έλεγχος για την Δήμαρχο Κασσάνδρας κι έναν Αντιδήμαρχο.

Θάνατος 19χρονου σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική: "Κανείς δεν ήθελε να σκοτώσει ανθρώπους" δηλώνει, ο Αλέξης Κούγιας

Ο συνήγορος υπεράσπισης του ιδιοκτήτη, Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο MEGA εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους γονείς του 19χρονου Γιάννη, ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο για «ακραία συμπεριφορά σε βάρος του ιδιοκτήτη».

«Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο διενέργειας πραγματογνωμοσύνης. Μπορεί το αποτέλεσμά της να είναι θετικό για τον ιδιοκτήτη και να μην έχουμε εξελίξεις που θα είναι σκληρές ποινικά».

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για ατύχημα, αναφερόμενος στην τραγωδία στο λούνα παρκ στην Χαλκιδική.

«Ανεξαρτήτως του πόνου της οικογένειας και της ελληνικής οικογένειας, πρόκειται για ατύχημα. Δεν ξεκίνησε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης να σκοτώσει ανθρώπους, ούτε ο χειριστής».

Όπως ανέφερε ο ποινικολόγος, τον εντολέα του τον έχουν περιγράψει ως τον καλύτερο εργοδότη επί δεκαετίες, όπως και καλό οικογενειάρχη.

«Δεν πρόκειται για δόλια συμπεριφορά, αλλά αμελή», είπε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ αποκάλυψε πως τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ τον έχουν απειλήσει μπράβοι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3qq67arzbuh)