Το λούνα πάρκ της Χαλκιδικής στο οποίο έχασε τη ζωή του ο άτυχος 19χρονος Γιάννης, καταγγέλλεται τώρα ότι λειτουργούσε με ρευματοκλοπή, με τη «ζημιά» να προσδιορίζεται σε χιλιάδες ευρώ!

Το ότι, πάντως, δεν υπήρχε παροχή ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ αποδεικνύει, όπως ανέφερε ο Γιώργος Σαραντάκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ότι το εν λόγω λούνα πάρκ λειτουργούσε χωρίς τη δέουσα αδειοδότηση.

Χαλκιδική: Καταγγελία για το λούνα παρκ ότι "έκλεβε ρεύμα"

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ έσπευσαν στο σημείο, δύο μέρες μετά το δυστύχημα και διαπίστωσαν ότι το ρεύμα ήταν κομμένο εδώ και αρκετές εβδομάδες. Τι συνέβαινε; Σύμφωνα με πληροφορίες, για ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον δύο μηνών γινόταν ρευματοκλοπή από κολώνα του ΔΕΔΔΗΕ, δηλαδή από άλλο πάροχο. Το συνολικό ύψος της ρευματοκλοπής φτάνει τα 4.000 ευρώ.

Πλέον ο πάροχος που έπεσε θύμα της ρευματοκλοπής μπορεί όπως έχει το δικαίωμα να προσφύγει νομικά κατά του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ και να διεκδικήσει αποζημίωση. Μάλιστα παλαιότερα, όταν του είχε κοπεί το ρεύμα, ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ φέρεται να το λειτουργούσε με γεννήτρια.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι πλέον η ρευματοκλοπή, με νέο Νόμο, αντιμετωπίζεται ως αυτόφωρο αδίκημα.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3o2lt9qfu95)