Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές της 16χρονης από τον Κολωνό, η οποία κατήγγειλε τον πατέρα του πρώην συντρόφου της για βιασμό.

*Διαβάστε εδώ: Κολωνός: Ο 44χρονος ζήτησε να εξεταστεί η 16χρονη από ιατροδικαστή για τις κατηγορίες βιασμού - Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Η 16χρονη έκανε λόγο για ψυχολογική πίεση που της ασκούσε ο πατέρας του πρώην συντρόφου της, με σκοπό να ασελγήσει πάνω της.

«Εγώ, επειδή έτρεμα, κατευθείαν ντύθηκα και του έλεγα: “Πάμε να φύγουμε τώρα, σε παρακαλώ!”. Έκλαιγα. Του έλεγα: “Πήγαινε μπροστά τώρα, γιατί φοβάμαι. Δεν μπορώ ούτε να σε κοιτάξω, φοβάμαι! Δεν θέλω ούτε να σου μιλάω” και τέτοια. Μου λέει: “Μην τον πεις στον Π… (σ.σ. γιος). Έκανα χαζομάρα, το ξέρω. Δεν έπρεπε να το κάνω”, και έλεγε διάφορα τέτοια», ανέφερε η 16χρονη, μιλώντας στο Star.

«Στην αρχή, την επόμενη μέρα, έγινε πάλι το ίδιο. Δηλαδή ξαναπήγα στον Π…, στο σπίτι του, να κάτσουμε. Λιποθύμησε ο πατέρας του. Μετά πήγε το αμάξι, πήρε το μηχανάκι, έτρεχε, κάπου έπεσε υποτίθεται. Πήρε τηλέφωνο. Με τον Π… ανησυχήσαμε. Ήμασταν όλοι μαζί, φωνάζαμε: «Μη φύγεις, πού πας;” και αυτά, αλλά έκανε τον τρελό, δηλαδή ότι έφυγε με το μηχανάκι, έπεσε, χτύπησε, ζαλίστηκε, λιποθύμησε και μας έλεγε αυτά. Τον βρήκε ο Π… κάπου, τον ανέβασε σπίτι και έμενα μου έλεγε: "Εσύ θα με σώσεις. Θα μου σώσεις τη ζωή. Αυτό θέλω από εσένα. Δεν θέλω κάτι άλλο"».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3qwuirv1fsh)

Κολωνός: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος για τον βιασμό της 16χρονης

Πάντως, ο 44χρονος προφυλακίστηκε για τον βιασμό της ανήλικης στον Κολωνό, μετά την απολογία του στην 29η τακτική ανακρίτρια, με σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 44χρονος επέμεινε στο ότι είχε σχέση με τη 16χρονη και υποστήριξε ακόμη αυτός ήταν ο λόγος που τον εγκατέλειψε η εν διαστάσει σύζυγός του.

Κατά πληροφορίες, υποστήριξε πως ήταν λάθος του που δεν είχε μιλήσει στον πατέρα της 16χρονης νωρίτερα.

Επίσης, αρχικά υποστηρίζει πως η 16χρονη τον προσέγγισε επειδή είχε εμμονή με το γιο του και στη συνέχεια βρήκε σε εκείνον ένα πιο σίγουρο και ασφαλές περιβάλλον.

Παράλληλα, φέρεται να ισχυρίστηκε πως οι δικοί του είχαν αντιρρήσεις για αυτή τη σχέση. Ζήτησε μάλιστα να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου το οποίο έχει κατασχεθεί για να διαπιστωθούν τα μηνύματα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3r9wpmhdrhl)