Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με το παρελθόν του ζευγαριού, του οποίου ο γάμος κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά όχι με την καλή έννοια, όταν κατά τη διάρκεια του Μυστηρίου σε εκκλησία του Πύργου ο γαμπρός επιτέθηκε στη σύζυγό του, επειδή εκείνη του πάτησε εθιμοτυπικά το πόδι στο «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα».

Οι καλεσμένοι στον γάμο και στη βάπτιση, που ακολούθησε, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, όπως και οι ιερείς, που αναγκάστηκαν προσωρινά να διακόψουν το Μυστήριο. Παρά τις τοποθετήσεις αυτοπτών μαρτύρων περί του αντιθέτου, η νύφη προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και αρνείται ότι λιποθύμησε επειδή ο άντρας της τη χαστούκισε και πως αμέσως μετά ακολούθησε σύρραξη στην εκκλησία, με συγγενείς της να προσπαθούν να πιάσουν στα χέρια τους τον σύζυγό της. Όπως η ίδια ισχυρίζεται, ένα απλό σπρώξιμο δημιούργησε την ένταση.

Ο επεισοδιακός γάμος ολοκληρώθηκε τελικά λίγο αργότερα, με τους περισσότερους καλεσμένους να έχουν αποχωρήσει.

Δεν ήταν η πρώτη φορά

Αυτή δεν ήταν, όπως φαίνεται, η πρώτη φορά που ο γαμπρός σήκωνε το χέρι του στη νύφη, αφού η ίδια τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία το 2020.

Μάλιστα, όπως φαίνεται, υπάρχουν μαρτυρίες για το παρελθόν του ζευγαριού, πριν από τον γάμο, που φαίνεται να είχε απασχολήσει τις Αρχές με εκατέρωθεν μηνύσεις για σοβαρά επεισόδια.


«Τον καταγγέλλει και πριν από 4 χρόνια και τον παντρεύεται;»

Αναφερόμενος στο θέμα, ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου μίλησε στο Mega, σχολιάζοντας αρχικά: «Τον καταγγέλλει και πριν από 4 χρόνια και τον παντρεύεται; (…) Στη γυναίκα αυτή θα της έλεγε και ένας δικαστής, κοπέλα μου γιατί δεν έφυγες από το ’20, που άρχισες να τρως ξύλο;».

Όπως συμπλήρωσε ο κ. Δημητρίου: «Δεν θα αλλάξει κάτι, ακόμα και αν αυστηροποιηθεί πάρα πολύ το πλαίσιο και οι επαπειλούμενες ποινές. Η ενδοοικογενειακή βία είναι ένα τελείως άλλο έργο. (…) Πρέπει να αλλάξει η παιδεία. Πρέπει να απομακρυνόμαστε άμεσα από αυτόν που μας χειρίζεται και μας ασκεί βία, δεν υπάρχει καμία άλλη λύση».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3rbmspakn1d)