Έφοδοι σε σπίτια και χώρους όπου συγκεντρώνονται οργανωμένοι οπαδοί αθηναϊκής ομάδας πραγματοποιούνται εδώ και λίγη ώρα από τους αστυνομικούς, ώστε να εντοπιστούν οι δύο άνδρες που τα ξημερώματα επιτέθηκαν και χτύπησαν νεαρή οπαδό άλλης ομάδας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο του Περιστερίου, όταν οι δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα επιτέθηκαν στην 25χρονη, που περπατούσε στον δρόμο.

Διαβάστε ακόμα: Περιστέρι: Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στη μέση του δρόμου - 23χρονος άρπαξε από τα μαλλιά 25χρονη και την έριξε κάτω

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας: Την έπιασαν από τα μαλλιά, τη χτύπησαν, την έβρισαν

Την έπιασαν από τα μαλλιά, τη χτύπησαν, την έβρισαν και προσπάθησαν να τη σύρουν στο οδόστρωμα. Η νεαρή κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και σπεύδοντας σε ένα κοντινό περίπτερο ζήτησε να ειδοποιηθεί η Αστυνομία.

Στην κατάθεση της, νωρίς το πρωί, η 25χρονη κοπέλα υποστήριξε ότι ένας εκ των δραστών είναι οργανωμένος οπαδός άλλης αθηναϊκής ομάδας, με τον οποίο κατά το παρελθόν υπήρχε οπαδική διαμάχη. Οι αστυνομικοί, αφού επέδειξαν φωτογραφίες του υπόπτου στο θύμα, τον οποίο αναγνώρισε ανεπιφύλακτα, πραγματοποιούν ήδη έρευνες σε σπίτια, γραφεία συνδέσμων και άλλους χώρους στους οποίους μπορεί να κινείται ο δράστης της επίθεσης.

Η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της, όμως έχει υποστεί σοκ από την άνανδρη επίθεση, η οποία, όπως υποστηρίζει, σχετίζεται με οπαδικά κίνητρα.