Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με το επεισόδιο κατά τη διάρκεια ενός γάμου στον Πύργο Ηλείας, όπου, σύμφωνα με μαρτυρίες, γαμπρός χαστούκισε τη νύφη, όταν αυτή του πάτησε το πόδι, ενώ την ίδια ώρα έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στο σημείο προκειμένου να επιληφθούν του συμβάντος και να διερευνήσουν το περιστατικό, ωστόσο κατά την άφιξή τους κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν κατήγγειλε περιστατικό βίας ή κάποιο άλλο αδίκημα.

Μετά το τέλος του γάμου, οι αστυνομικοί οδήγησαν το ζευγάρι στην τοπική αστυνομική Αρχή, ενώ εν συνεχεία υπήρξε επικοινωνία με τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος παρήγγειλε τη συλλογή προανακριτικού υλικού από το αρμόδιο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας. Το σχετικό υλικό υποβλήθηκε στην εισαγγελική Αρχή προκειμένου να διακριβωθεί το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινης πράξης.


«Του είχε κάνει μήνυση»

Όπως φαίνεται ο γαμπρός δεν είναι η πρώτη φορά που καταφεύγει στη βία καθώς στο παρελθόν η σύζυγός του τον έχει κατηγορήσει ξανά. Συγγενείς του ζευγαριού, μιλώντας στο MEGA, υποστήριξαν πως το κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν τεταμένο πολύ πριν τον γάμο, ενώ μια μέρα πριν το μυστήριο υπήρξαν φήμες ότι ο γάμος θα αναβληθεί. 

Κάποιοι από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι λένε πως τα προβλήματα στη συμβίωση δεν είχαν ξεπεραστεί.

Ενδεικτικό του κλίματος και των προβλημάτων στη σχέση τους ήταν το ξέσπασμα της νύφης πριν λίγα χρόνια στο Facebook, μετά από επεισόδιο με τον άντρα της. «Να του βρεις καμιά δούλα καλύτερα για τον στάβλο και να την κοπανάει, γιατί για κάτι άλλο δεν είναι», έγραφε.

«Του είχε κάνει μήνυση πρώτη. Τότε είχαν γίνει σόου μέσα στο κομμωτήριο», ανέφερε επί του θέματος πρώην σύντροφος του γαμπρού.



«Με είχε πιάσει από τον λαιμό»

Επιπροσθέτως, ο γαμπρός έχει εμπλακεί και πάλι σε περιστατικό βίας με πρώην σύντροφό του την οποία έπιασε από το λαιμό. Σύμφωνα με τα όσα η ίδια υποστήριξε, τα όσα έγινα στην εκκλησία «ξύπνησαν» στην ίδια δυσάρεστες μνήμες.

Τότε η ίδια τότε είχε σωθεί από την παρέμβαση του αδερφού της. Μετά το πρώην ζευγάρι χώρισε όπως λέει η πρώην σύντροφος του γαμπρού, η οποία ήταν σίγουρη πως ο πρώην της θα έκανε τα ίδια και στην επόμενη σχέση του. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Εμένα με είχε πιάσει στον λαιμό και χτύπαγα τον τοίχο και ήρθε ο αδερφός μου από το επόμενο δωμάτιο και τον έπιασε».

Και πρόσθεσε: «Μία μέρα πριν τον γάμο έμαθα από τη διακοσμήτρια ότι έστειλε μήνυμα -δεν ξέρω αν ήταν ο γαμπρός ή η νύφη- ότι ο γάμος δεν θα γίνει».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3pxrc1tkh15)