Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αντάλλαξαν όρκους Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ ΜακΜπέθ στη βεράντα του Βοτανικού Κήπου στα Χανιά. Στο σημείο που φαίνεται στις φωτογραφίες παρακάτω που δημοσίευσε το zarpanews.gr, και το cretapost.gr αντάλλαξαν τους όρκους τους ενώπιον περίπου 130 προσκεκλημένων.

Η ανταλλαγή των όρκων μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ, στα Χανιά, έγινε λίγο μετά τις 18:00 της Παρασκευής,

Σύμφνωνα με το zarpanews.gr, οι οικογένειες είχαν φτάσει από τους πρώτους στο Βοτανικό Πάρκο Πλατανιά, ενώ λίγο αργότερα έφτασε και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο Τάιλερ Μάκμπεθ. Νωρίτερα, οι καλεσμένοι στην εκδήλωση κατέφταναν με αυτοκίνητα, βαν και λεωφορεία.

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ ΜάκΜπεθ περίμεναν δέκα ολόκληρους μήνες αυτή τη στιγμή για να γιορτάσουν μαζί με φίλους και συγγενείς τον γάμο εξπρές που είχαν κάνει incognito στη Νέα Υόρκη. Τότε το μόνο που είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στον κατά τ’ άλλα λιτό γάμο στο δημαρχείο ήταν οι πανάκριβες βέρες που είχε επιλέξει το ζευγάρι του οίκου Cartier αξίας 1.250 δολαρίων η μία.

Επιθυμία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι να μην αποθανατίσουν στιγμές από την τελετή οι καλεσμένοι αλλά και οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στα Χανιά για το χαρούμενο αυτό γεγονός.

Μάλιστα τα μέτρα ασφαλείας είναι πολύ αυστηρά με τη διάθεση αστυνομικής δύναμης ενώ οι πληροφορίες του cretapost λένε ότι στους καλεσμένους δεν θα επιτραπεί να πάρουν τα κινητά τους μέσα στον χώρο όπου γίνεται η τελετή και η δεξίωση.

Δείτε φωτογραφίες

gamos-kasselaki2-1024x768_jpg
κασσελακhη10_jpg
κασσελακhη8_jpg
κασσελακhη5_jpg
κασσελακhη1_jpg

kasselakis-gamos12

Το μενού της δεξίωσης

Στη δεξίωση που θα παρατεθεί αμέσως μετά την τελετή το μενού περιλαμβάνει εδέσματα από την κρητική κουζίνα.

Το μενού θα περιλαμβάνει τοπικά προϊόντα, όπως, αρνί, τυροκομικά προϊόντα, μαραθόπιτες, μέλι, τοπικά κρασιά και κοκτέιλ με βάση το κρητικό τζιν.

Οι καλεσμένοι θα πιούν ρακί.

kaselakis-gamos1

Τα βιολιά και το δώρο στους καλεσμένους

Μία τσάντα με ντόπια προϊόντα θα δοθεί στους καλεσμένους, με μέλι και κρητικό λάδι αρωματισμένο με πορτοκάλι. «Θα δώσουμε τρία διαφορετικά μέλια, ένα λάδι κι ένα μικρό κανατάκι, που έχει σχέση με την κεραμική που υφίσταται από τη μινωική περίοδο», δήλωσε ο Πέτρος Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του βοτανικού κήπου.

Την μοναδική στιγμή τυ γάμου θα πλαισιώνει ο ήχος του βιολιού.

 

Τετραήμερο πάρτι για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη

Και στις 4 μέρες που διαρκεί αυτό το πάρτι, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει κλείσει μερικά από τα ωραιότερα μέρη των Χανίων για τους 130 καλεσμένους του. Μετά την γαμήλια τελετή στον Βοτανικό Κήπο ακολουθεί πάρτι μέχρι το πρωί σε πολυτελή βίλα στον κόλπο της Σούδας.

Catering θα αναλάβει το μενού της δεξίωσης, ενώ γνωστός dj της Μυκόνου θα αναλάβει να διασκεδάσει τον κόσμο που θα απολαμβάνει το ποτό του δίπλα στην πισίνα.

Όσα έγιναν στο χθεσινό δείπνο

Χτες το απόγευμα το ζεύγος Κασσελάκη παρέθεσε δείπνο στους καλεσμένους του σε κτήμα ανάμεσα σε ελαιώνες.

Οι λευκές ροτόντες είχαν στηθεί από νωρίς και οι πρώτοι καλεσμένοι άρχισαν να καταφτάνουν με βανάκια με την κωδική ονομασία ΦΑΡΛΙ, όπως λέγεται το σκυλί του ζευγαριού, που είχε νοικιάσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την μεταφορά τους.

Οι καλεσμένοι συνέχισαν να συρρέουν ακόμα και μετά τη δύση του ηλίου. Έδιναν τα στοιχεία της ταυτότητας τους για να μπουν και στη συνέχεια αναγκάζονταν να αφήσουν στην είσοδο το κινητό τους τηλέφωνο σε γυάλινο διάφανα ντουλαπάκια με λουκέτα και να το ξαναπάρουν μετά την δεξίωση.

Κατά την είσοδο του ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη απέφυγε να κάνει δηλώσεις αστειευόμενος με τους δημοσιογράφους.

Το ζευγάρι στο χθεσινό δείπνο που παρέθεσε είχε επιλέξει ελληνική μουσική. Το «μιλώ για σένα» ήταν ένα από τα πρώτα τραγούδια που έπαιξαν.

Στην συνέχεια το γλέντι άναψε για τα καλά με την κρητική λύρα και το πεντοζάλι να έχουν την τιμητική τους.

Ο σύλλογος Χανίων Βιγλάτορες χόρεψε με παραδοσιακές φορεσιές, όπως δείχνουν και τα αποκλειστικά πλάνα.

Η μαντινάδα για τον Στέφανο Κασσελάκη

Από το κρητικό γλέντι δεν θα μπορούσε να λείπει και η μαντινάδα ειδικά αφιερωμένη στον Στέφανο Κασσελάκη.

Πειράζει η ειλικρίνεια

Τον δεξιό κοσμάκη.

Μα εμείς σε θέλουμε

Πρόεδρε Κασσελάκη

Στην συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης έβγαλε λόγο στα αγγλικά, καθώς οι περισσότεροι καλεσμένοι ήταν φίλοι του από την Αμερική.

Λίγα λεπτά μετά ο χαρακτηριστικός ήχος drone διέκοψε τον λόγο που εκφωνούσε, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ζητά σε έντονο ύφος από τον χειριστή του να το κατεβάσει.

Το μενού του χθεσινού δείπνου

Στο χθεσινό γεύμα υπήρχε μπουφές γεμάτος εδέσματα και παραδοσιακά πιάτα της Κρήτης όπως μυζιθροπιτάκια, μαραθοπιτάκια, απάκι και καλτσούνια, ντάκο, γαμοπίλαφο, σφακιανή πίτα, ξεροτηγανιά και φυσικά άφθονη τσικουδιά που χάρισε ένα πλατύ χαμόγελο σε όλους του καλεσμένους φεύγοντας από την δεξίωση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη, που μίλησε για πρώτη φορά στο Live News.

 «Αγαπώ τον γιο μου. Αγαπώ τον Στέφανο. (Τους εύχομαι) μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή», είπε.

Πιο ομιλητικός κατά την έξοδο και ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη. Ο Θεόδωρος Κασσελάκης μάλιστα αναφέρθηκε και στην έντονη κριτική που δέχεται ο γιος του στα πολιτικά δρώμενα.

Χωρίς να κάνει δήλωση έφυγε η μητέρα του, Λία Κασσελάκη, η οποία περιμένει από ώρα σε ώρα την σημαντική αυτή στιγμή για τον γιο της.

Από λεπτό σε λεπτό η ανταλλαγή όρκων Κασσελάκη – Μακμπέθ

Η μέρα που περίμεναν Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ έφτασε και όλα είναι έτοιμα στα Χανιά.

Οι δυο τους, θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και αμέσως μετά το δείπνο, το γλέντι θα κορυφωθεί στον κήπο της πολυτελούς βίλας, Casa Scordilli, με θέα τον κόλπο της Σούδας.

Πηγή φωτογραφιών: zarpanews.gr, cretapost.gr