Με σκάφη, ιδιωτικά αεροπλάνα, θαλαμηγούς και με κάθε μέσον φτάνουν στην Καλαμάτα μερικοί από τους πιο εκλεκτούς VIP, αλλά και διάσημους παγκόσμιους αστέρες για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ.

Οι τριήμεροι εορτασμοί για τον γάμο ξεκίνησαν σήμερα, Παρασκευή, στη Μεσσηνία με ένα κομψό πάρτι, στο Costa Navarino, με τους καλεσμένους να φοράνε λευκά κοστούμια και τις κυρίες λευκά φορέματα.

Το ζευγάρι, γνωστό για το στυλ και την κομψότητά του, ακολούθησε την ίδια θεματική, προσφέροντας μια εντυπωσιακή έναρξη στις γαμήλιες εκδηλώσεις, φτάνοντας στον χώρο του Costa Navarino με σκάφος. Το σημερινό πάρτι γίνεται στο μπαρ «Between» το οποίο βρίσκεται επίσης στο ασφαλές απάγκιο του ξενοδοχείου «W».

Βίντεο από την άφιξη του ζευγαριού στο party



Η δεύτερη μέρα θα είναι αφιερωμένη στην δεύτερη πατρίδα του «Greek Freak», τη Νιγηρία, αφού θα πραγματοποιηθεί το «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες.

Οι τριήμεροι εορτασμοί θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 1/8, όπου το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ορισμένοι από τους καλεσμένους που θα δώσουν το παρών είναι ο σπουδαίος Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς και αρκετοί πρώην – νυν συμπαίκτες του ίδιου, ενώ έχει σταλθεί πρόσκληση και στο πρωθυπουργικό ζεύγος, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Μαρέβα Γκραμπόφσκι.