Βγήκε από τη ΜΕΘ και νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική του γενικού νοσοκομείου Χανίων η 22χρονη τραυματίας και μοναδική επιζήσασα του πολύνεκρου τροχαίου που σημειώθηκε στις 17 Αυγούστου επί του ΒΟΑΚ στα Χανιά Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η κατάσταση της κοπέλας σταθεροποιήθηκε και μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας, βγήκε από τη Μονάδα. Κατά τις πληροφορίες, δεν έχει πληροφορηθεί ακόμα ότι οι τρεις συνεπιβάτες της είναι νεκροί.

Σημειώνεται πως η κατάσταση της εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται σοβαρή, ωστόσο έχει δείξει θετικά σημάδια, κάτι το οποίο οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό και στην παρουσία των δικών της ανθρώπων που δεν λείπουν λεπτό από δίπλα της.

Διαβάστε ακόμα: Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός 30χρονος στρατιωτικός από τις ΗΠΑ - Έπεσε από ταράτσα ενοικιαζόμενων δωματίων

Χανιά - Πολύνεκρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Υπενθυμίζεται πως η 22χρονη την ήμερα του τραγικού δυστυχήματος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αμέσως εισήλθε στη ΜΕΘ, όπου διασωληνώθηκε.

Το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν το μοιραίο λευκό αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τέσσερις νέοι συγκρούστηκε με βαν, στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά.

Η σφοδρή σύγκρουση στοίχησε τη ζωή στους τρεις νεαρούς συναδέλφους της 22χρονης Μαρίας, τον 18χρονο Νίκο, τον 15χρονο Αλέξανδρο και τον 20χρονο Θοδωρή.