Πιασμένοι χέρι-χέρι και ντυμένοι στα λευκά, ο Γιαννης Αντετοκούνμπο μαζί με την αγαπημένη του, Mariah, καταφτάνουν με σκάφος στον όρμο του Ναβαρίνου, για το white party με το οποίο ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για το γάμο του Έλληνα σούπερ σταρ του nba με την γυναίκα της ζωής του.

Οι τριήμεροι εορτασμοί ξεκίνησαν την Παρασκευή, με το πάρτι όπου το dress code απαιτούσε αυστηρά λευκό χρώμα. Η διασκέδαση, με δυνατή μουσική και εκλεκτά κρασιά, κράτησε όλο το βράδυ σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, με δυνατά φώτα και πυροτεχνήματα.

Οι προσκεκλημένοι πολλοί, δημοφιλείς και κάποιοι με παγκόσμια εμβέλεια. Ανάμεσά τους ο μοναδικός Λεμπρόν Τζέιμς και η τενίστρια Σερίνα Ουίλιαμς.

Τα λίαρ τζετ προσγειώνονται για τον λαμπερό γάμο και μεταφέρουν μεταξύ άλλων τους δισεκατομμυριούχους ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς που στο παρελθόν έχουν δηλώσει πως χάρη στον δικό μας Γιάννη γνώρισαν και αγάπησαν την Ελλάδα, αλλά και το alter ego του Γιάννη στην ομάδα του Μιλγουόκι, Κρις Μίντλεντον. Χαμογελαστός και ευδιάθετος, μπήκε στο μαύρο βαν που τον μετέφερε στο Costa Navarino.



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η λίστα με τους VIP καλεσμένους

Η λίστα με τους VIP καλεσμένους του γάμου, περιλαμβάνει ακόμη γνωστούς αθλητές. Όπως έχει γίνει γνωστό, ορισμένοι από τους καλεσμένους που θα δώσουν το «παρών» είναι ο σπουδαίος συνάδελφός του και άσος του μπάσκετ ΛεΜπρόν Τζέιμς, η τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς και αρκετοί πρώην και νυν συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η κάμερα κατέγραψε χθες την άφιξη των ιδιοκτητών της ομάδας στην οποία αγωνίζεται, των Μιλγουόκι Μπακς.

Οι εορτασμοί συνεχίζονται με το Nigerian Party. Οι καλεσμένοι θα ντυθούν με παραδοσιακές νιγηριανές ενδυμασίες, προσθέτοντας μια ξεχωριστή πολιτιστική νότα στην εκδήλωση. Αυτή η ημέρα αναμένεται να είναι γεμάτη χρώμα και παράδοση, προσφέροντας μια ιδιαίτερη εμπειρία σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Μεγάλο μέρος των τεσσάρων υπερπολυτελών ξενοδοχείων («Romanos», «Westing», «W», «Mandarin Oriental») έχει κλειστεί για την οικογένεια αλλά και τους προσκεκλημένους στο γάμο της χρονιάς. Το ζευγάρι και οι δύο οικογένειες μένουν στο «W», ενώ εκεί θα πραγματοποιηθεί και το μεγάλο γαμήλιο πάρτι.

Το μενού

Το αγαπημένο ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου αύριο, σε μία μαγική τελετή. Mariah και Γιάννης θα δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης, μπροστά στους αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς. Το μυστήριο θα τελεστεί νωρίτερα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο «Navarino Hills». 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ζητήσει το μενού να περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εκλεκτές ποικιλίες μεσσηνιακού κρασιού, καθώς και εδέσματα με βάση το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Ακόμη και λίγες ώρες πριν από το γάμο δεν έχει γίνει γνωστό αν στο γλέντι θα τραγουδήσει κάποιος γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, δεδομένου ότι Greek Freak έχει αδυναμία σε αρκετούς Έλληνες καλλιτέχνες.

Η μεγάλη στιγμή για το ζευγάρι έφτασε λοιπόν. Μια σχέση που ξεκίνησε το 2016, κρατάει ήδη 8 χρόνια, και η ζωή τους χάρισε 3 παιδιά, με την Mariah να βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα σούπερ σταρ καθ’ όλη τη διάρκεια της μαγικής διαδρομής του στα παρκέ.