Συνεχίζονται οι έρευνες για  το περιστατικό στο Κερατσίνι όπου δυο άνδρες πέταξαν τσάντα με χειροβομβίδες στον δρόμο, στο πλαίσιο άγριας καταδίωξης. Στα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα φαίνονται οι δράστες, οι οποίοι παραμένουν άφαντοι. Το Star φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέα βίντεο ντοκουμέντα από την καταδίωξη στον κεντρικό δρόμο του Κερατσινίου. 

Στα βίντεο φαίνεται  η μηχανή των δραστών, χωρίς πινακίδα, μεσαίου κυβισμού, σκούρου χρώματος. Διακρίνονται καθαρά αρκετά από τα χαρακτηριστικά τους. Φορούν κοντομάνικα και παντελόνια με αθλητικά παπούτσια. Ο δεύτερος αναβάτης στον αριστερό ώμο του έχει τη μαύρη τσάντα με τις χειροβομβίδες.

Διαβάστε επίσης: Κερατσίνι: Καρέ καρέ η καταδίωξη των δραστών που πέταξαν το τσαντάκι με τις χειροβομβίδες - Βίντεο ντοκουμέντο

Οι αναβάτες της μοτοσικλέτας στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν μπήκαν ανάποδα σε δρόμο.

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ φαίνεται να χάλασαν τα σχέδια των δραστών, οι οποίοι αναγκάστηκαν να πετάξουν την τσάντα με τις χειροβομβίδες.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d3uvl9yx8jcx)

Κερατσίνι: Ποιος ήταν ο αποδέκτης του επικίνδυνου πακέτου;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο 27χρονος οδηγός της μηχανής φαίνεται να εκτελούσε χρέη «ντελίβερι». Το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος ήταν ο παραλήπτης της τσάντας με τις τέσσερις χειροβομβίδες, το περίστροφο και το γκλοπ.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο αποδέκτης μένει πολύ κοντά στην περιοχή που έγινε η καταδίωξη και έχει ποινικό παρελθόν. Ποιος όμως και τι ήθελε τον επικίνδυνο οπλισμό; Tον γρίφο καλούνται να λύσουν τα έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ. 

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d3v34pnovh1l)

Κερατσίνι: Άφαντοι οι αναβάτες της μηχανής

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους όλο τον φάκελο του οδηγού της μοτοσικλέτας καθώς έχει απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν για αδικήματα που αφορούν κυρίως σωματικές βλάβες.

 Έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» τόσο το σπίτι του, όσο και σπίτια συγγενών και φίλων του. Έχουν ψάξει ακόμα και σε μέρη που σύχναζε.

Έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, με την αστυνομία να θεωρεί πως οι δυο δράστες κρύβονται μαζί, μέχρι να λήξει το αυτόφωρο.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d3unnozpolf5)