Αυτεπάγγελτη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του 38χρονου που παρενέβη στο περιστατικό με τον παρ’ ολίγον βιασμό στη Σαλαμίνα. Πρόκειται για τον Αχιλλέα Γκίγκιλα, ο οποίος έφτασε πάνω στην ώρα σε παραλία όπου μία 20χρονη κοπέλα απειλούνταν από 35χρονο, σεσημασμένο για διάφορες υποθέσεις.

Ο εν λόγω άνδρας προφυλακίστηκε για την απόπειρα βιασμού, ενώ τώρα ο 38χρονος επιχειρηματίας έχει βρει τον… μπελά του, επειδή βιντεοσκόπησε το περιστατικό, ενώ άσκησε βία κατά του 35χρονου. Σε βάρος του 38χρονου έχει κινηθεί αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παράνομη βιντεοσκόπηση.

*Διαβάστε ακόμα: Σαλαμίνα: Επιμένει στην αθωότητά του ο 35χρονος: "Δεν την απείλησα πως έχω μαχαίρι για να τη βιάσω"

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3u1s2fudra9)
Αξίζει να σημειωθεί πως, σχολιάζοντας την υπόθεση, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής Δημήτρης Αποστολόπουλος ανέφερε πως και ο 38χρονος που παρενέβη έπρεπε να συλληφθεί, με την υπόθεσή του να παίρνει και αυτή το δρόμο της δικαιοσύνης. Ο επιχειρηματίας είχε υπεραμυνθεί των πράξεών του για λόγους που έχουν να κάνουν με τον κώδικα ηθικής που ακολουθεί απέναντι σε τέτοια εγκληματικά στοιχεία.