Παράσυρση πεζής από ΙΧ αυτοκίνητο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 31/08 στη Χανιώτη Χαλκιδικής η οποία στην πορεία είχε και... παρατράγουδα από την πλευρά του δράστη.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ στο 32ο χιλιόμετρο της περιφερειακής οδού Μουδανιών – Παλιουρίου, όταν ο 36χρονος οδηγός πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα από διασταύρωση χωρίς να σταματήσει, παρασύροντας την 33χρονη και εκτοξεύοντάς την 50 μέτρα από το σημείο του ατυχήματος.

Μάλιστα, την σφοδρότητα της σύγκρουσης μαρτυρά το σπασμένο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του 36χρονου.

Στο σημείο, από το οποίο έφυγε ο δράστης, μαζεύτηκε κόσμος προκειμένου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα η οποία διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου νοσηλεύεται.

Γνώριμος των Αρχών

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λίγη ώρα μετά το ατύχημα, στο σημείο επέστρεψε ο 36χρονος οδηγός, μαζί με τον πατέρα του, και άρχισε να επιτίθεται σε όλους όσοι βρίσκονταν εκεί.

Σημειώνεται πως ο 36χρονος με καταγωγή από την Ουκρανία ο οποίος τα τελευταία 2 χρόνια ζει μόνιμα στην περιοχή, είναι γνώριμος των Αρχών καθώς υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες εναντίον του για την οδηγική του συμπεριφορά.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3vhxy0wjx3d)