Στο νοσοκομείο χαροπαλεύει ένας νεαρός τουρίστας από τη Γαλλία ύστερα από τον άγριο ξυλοδαρμό του από μία παρέα 4 ατόμων στο Ρέθυμνο, και μάλιστα λίγο καιρό μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού τουρίστα στο Ηράκλειο Κρήτης.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3uxsa0ivvvd)


Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής (1/9) όταν τέσσερις νεαροί άνδρες από τα Χανιά είχαν έναν έντονο διάλογο με έναν αλλοδαπό τουρίστα έξω από κατάστημα εστίασης. Οι δράστες δεν έμειναν μόνο στην λογομαχία, αλλά προχώρησαν στον άγριο ξυλοδαρμό του τουρίστα, καθώς τον χτύπησαν στο κεφάλι και στο σώμα.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας του περιστατικού είναι το γεγονός ότι φέρεται να τον χτυπούσαν από κοινού με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ έσπασαν ένα μπουκάλι στο κεφάλι του.

Στην περιοχή εκείνη την ώρα περιπολούσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό συνέλαβαν αμέσως τους δράστες.

Ο 36χρονος Γάλλος που παραθέριζε στο Ρέθυμνο της Κρήτης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από τα χτυπήματα που δέχθηκε από τα τέσσερα άτομα. 

Δείτε βίντεο



Ρέθυμνο: Στο αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία σε βάρος αλλοδαπού και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.

Μετά τη σύλληψη των τεσσάρων νεαρών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο όχημα που χρησιμοποιούσαν, μέσα στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία γκλίτσα κι ένα μαχαίρι. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου.