Μοιραία ήταν η σύγκρουση μιας μηχανής με ΙΧ αυτοκίνητο νωρίτερα σήμερα στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Λέσχης Αξιωματικών, για έναν 50χρονο άνδρα.

Το τροχαίο, σημειώθηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ωστόσο η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος 50χρονος συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο αυτοκίνητα. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας εκσφενδονίστηκε και έπεσε στο έδαφος. Παρά το γεγονός πως το ΕΚΑΒ έφτασε σε μικρό χρονικό διάστημα, ο άτυχος οδηγός της μοτοσικλέτας ήταν ήδη νεκρός.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς το Χίλτον. Ήδη αστυνομικοί της τροχαίας ερευνούν υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 50χρονου, ενώ ενημερώθηκαν ήδη οι συγγενείς του, που έχουν υποστεί σοκ.

Οι οδηγοί των δύο οχημάτων κρατούνται από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Αθηνών και αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα Αθηνών, το πρωί της Τρίτης. Μέχρι τότε, οι συνθήκες του τροχαίου θα έχουν ξεκαθαρίσει, ενώ αυτή την ώρα δίνουν καταθέσεις στα στελέχη που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης.