Ένα τραγικό θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες, το βράδυ της Δευτέρας (2/9), στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, με θύμα έναν 50χρονο άνδρα, η μηχανή την οποία οδηγούσε συγκρούστηκε με 2 ΙΧ.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου, προς το Χίλτον. Στο σημείο, στιγμές μετά τη σύγκρουση των οχημάτων, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες και τον 50χρονο οδηγό του δικύκλου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αστυνομικός. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά για τον 50χρονο καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η σύγκρουση των οχημάτων έγινε όταν ο 50χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και να συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα.

Τις πρώτες εικόνες μετέδωσε το Orangepress. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, τα σημάδια της σύγκρουσης είναι φανερά τόσο στη μηχανή όσο και στο ένα ΙΧ, ενώ συντρίμμια κείτονται στον δρόμο.



Λόγω της σοβαρότητας του τροχαίου, τα αίτια του οποίου είναι ακόμα υπό διερεύνηση, η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στο σημείο για αρκετή ώρα.

Σύμφωνα με το Mega, οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα συνελήφθησαν διότι φέρεται να έκαναν κόντρες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3wbmr77uki1)