Ακαριαίο θάνατο βρήκε ο 19χρονος Κώστας Σαράκης, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και οδηγούσε φίλος του, έπεσε σε χωράφι στην περιοχή Απόλπαινα λίγο μετά τις ευθείες του Αγίου Νικήτα, στο νησί της Λευκάδας.

Οι δύο νεαροί, ο άτυχος Κώστας με καταγωγή από το Αγρίνιο και ο οδηγός του παλαιού οχήματος με καταγωγή από την Λάρισα, εργάζονταν σε επιχείρηση εστίασης, ένα γνωστό παραλιακό μπαρ κοντά στην Απόλπαινα.


Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα

Χθες το βράδυ, οι δύο φίλοι και συνάδελφοι είχαν πάει για βόλτα στην πόλη της Λευκάδας και αργά το βράδυ, επέστρεφαν στο σπίτι τους. Σε μια ευθεία και χωρίς ακόμη να έχουν προσδιοριστεί οι αιτίες, το όχημα ξέφυγε της πορείας του, έπεσε διαδοχικά σε δύο χωράφια περίπου τρία μέτρα χαμηλότερα από το οδόστρωμα.

Από την πτώση, εάν και το αυτοκίνητο δεν υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, ο 19χρονος Κώστας χτύπησε στο κεφάλι και κατέληξε επί τόπου.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του οδηγού του οχήματος, ο 19χρονος είχε αποκοιμηθεί.

Πυροσβέστες και αστυνομικοί απεγκλώβισαν το θύμα και τον τραυματία οδηγό, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Η σορός του 19χρονου Κώστα Σαράκη έχει μεταφερθεί ήδη για νεκροτομή, ενώ ο οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοοτέστ και άλλες εξετάσεις.

Το τμήμα Τροχαίας Λευκάδας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος που οδήγησε στον θάνατο τον 19χρονο, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι του στο Αγρίνιο για να δουλέψει σεζόν σε τουριστικό κατάστημα, ώστε να βγάλει το χαρτζιλίκι του.