Τέλος στην ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο έδωσε ο 35χρονος αστυνομικός του αστυνομικού τμήματος Ραφήνας και πατέρας ανηλίκων παιδιών, νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στον Νέο Βουτζά.

Το τραγικό συμβάν έχει ιδιαίτερες διαστάσεις καθώς ο αγαπητός, σύμφωνα με τους συναδέλφους τους, αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος Ραφήνας, κάλεσε με βιντεοκλήση την εν διαστάσει σύζυγο του μήπως και καταφέρει να την μεταπείσει για τον επικείμενο, και επίσημα, χωρισμό τους. Ο άνδρας βρισκόταν ήδη σε δασική έκταση στον Νέο Βουτζά ενώ μιλούσε με την μητέρα των ανηλίκων παιδιών του. Όταν είδε πως η γυναίκα δεν δεχόταν διαφορετική εξέλιξη στη σχέση τους πλην του χωρισμού, πέταξε το τηλέφωνο, τράβηξε το όπλο του και αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Νέος Βουτζάς: Σε σοκ η εν διαστάσει σύζυγος του

Οι συνάδελφοι του εντόπισαν τη σορό του μέσω του στίγματος από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Είναι ξεκάθαρο, πως ο 35χρο ος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. αυτοκτόνησε, αναφέρουν αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Η εν διαστάσει σύζυγος του βρίσκεται σε σοκ, ενώ η σορός του νεαρού αστυνομικού μεταφέρθηκε ήδη στο νεκροτομείο προκειμένου αύριο, Τετάρτη, να γίνει η τυπική ιατροδικαστική εξέταση.
Σύμφωνα με συναδέλφους του 35χρονου, πρόκειται για έναν εξαιρετικό αστυνομικό, που βοηθούσε τους συναδέλφους του, αναγνώριζε τις ανάγκες του καθενός, προσπαθούσε να δίνει λύσεις σε όποια προβλήματα προέκυπταν. Κανείς, δεν μπορεί να καταλάβει πως ο νεαρός αστυνομικός έφτασε σε αυτό το σημείο.