Μπροστά στα μάτια της μητέρας της και της αδερφής της τραυματίστηκε ένα 14χρονο κορίτσι, όταν μια κολώνα της ΔΕΗ έπεσε στη μέση του δρόμου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (4/09), στην οδό Φωκών, κοντά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

Άμεσα βρέθηκε στον τόπο του ατυχήματος, συνεργείο του δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να απομακρύνει και να αποκαταστήσει την κολώνα, καθώς η πτώση της προκάλεσε κυκλοφοριακά προβλήματα.

Στο σημείο έσπευσε, όπως ήταν αναμενόμενο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε το ανήλικο κορίτσι στο νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 14χρονη φέρει ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τα κάτω άκρα. Νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική κλινική και υποβάλλεται σε εξετάσεις. Όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή ''Live You'' του ΣΚΑΪ για το ατύχημα, η 14χρονη είναι σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3xfjgg6ly55)



«Ήταν σάπια η κολώνα»

Ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Τομπούλογλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μου έδωσαν μια μητέρα περίμενε με την κόρη της για να περάσει απέναντι. Το πρώτο όχημα ήταν ένα τρόλεϊ και ίσως από το ζόρισμα, φάνηκε και εκ των υστέρων πως ήταν σάπια η κολώνα, έπεσε . Δεν φαινόταν πως η κολώνα ήταν σάπια, δεν φαινόταν με το μάτι. Κόπηκε στη ρίζα της. Η κολώνα είναι κολώνα που στηρίζει. Έργα είχαν γίνει. Το γήπεδο έγινε πριν δυο χρόνια».

kolona_neaphiladelpeia01
kolona_neaphiladelpeia02
kolona_neaphiladelpeia03