Την τελευταία του πνοή -προδομένος από την καρδιά του- άφησε το βράδυ της Δευτέρας (2.9.2024) ένας 59χρονος σε περιοχή του νομού Ηλείας.

Ο άτυχος άντρας, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, φέρεται να έγινε μάρτυρας ενδοοικογενειακού επεισοδίου και στην προσπάθειά του να χωρίσει τα συγγενικά του πρόσωπα, κατέρρευσε. Αν και διακομίστηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας, δυστυχώς ήταν αργά και ο 59χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Χθες διενεργήθηκε νεκροψία νεκροτομή και τα πρώτα ευρήματα φέρεται να έδειξαν πως ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια (έμφραγμα).

Από το σοκ, η σύζυγός του αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Πύργου. Από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των τριών ατόμων (μελών της ίδιας οικογένειας) για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ηλεία: Τον χτύπησε καρέκλα και κατέρρευσε

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive, στην διάρκεια του επεισοδίου, με πρωταγωνιστές στενά συγγενικά του πρόσωπα, ο 59χρονος φέρεται να μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, μια καρέκλα που εκσφενδονίστηκε εκείνη τη στιγμή τον χτύπησε και ο άνθρωπος κατέρρευσε.

Οπως απεδείχθη ο γιος επιτέθηκε στη μητέρα, την οποία ξυλοκόπησε άγρια.

Στο επεισόδιο συμμετείχαν και άλλοι. Ο πατέρας προσπάθησε να τους χωρίσει και υπέστη έμφραγμα και σωριάστηκε νεκρός.