Μεγάλη ένταση έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Νίκο Ευαγγελάτο και τη «βασίλισσα των λούνα παρκ», με την πρώτη κόντρα ανάμεσα στον παρουσιαστή να έχει ξεκινήσει ήδη από την Παρασκευή (30.09), με τον δικηγόρο της επιχειρηματία να ανταλλάσσει «σκληρές» κουβέντες την ώρα που εμφανίστηκε στο Live News. Η διαμάχη ανάμεσα στους δύο άνδρες συνεχίστηκε και τη Δευτέρα (04.09), όταν ο δημοσιογράφος παρουσίασε στην εκπομπή του απειλητικά μηνύματα που έχει λάβει από την αντίπαλη πλευρά.

Σε ένα από τα πολλά μηνύματα που δέχθηκε ο δημοσιογράφος αναφέρεται χαρακτηριστικά από την ιδιοκτήτρια των λούνα παρκ «πες του να σταματήσει να μιλάει, πες του να το βουλώσει, αύριο θα κατατεθεί σε αυτόν και στο Mega μήνυση», με τον Νίκο Ευαγγελάτο να υπογραμμίζει ότι «δεν θα το βουλώσω».

Tις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει σάλος επειδή η συγκεκριμένη γυναίκα πήρε ξανά άδεια για να στήσει λούνα παρκ στη Νεάπολη του Δήμου Λαρισαίων, παρά την αμετάκλητη καταδίκη της για ατύχημα με βαρύτατο τραυματισμό παιδιού στη Χαλκίδα το 2009, ενώ είναι υπόδικη για τον θάνατο 13χρονης στο λούνα παρκ το 2019 στον Αλμυρό Βόλου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3xjk1ryd3f5)

Η συγκεκριμένη ιδιοκτήτρια φέτος πλειοδότησε σε διαγωνισμό του Δήμου Λάρισας για το ετήσιο πανηγύρι στη Νεάπολη που γίνεται τον Σεπτέμβριο, για να εγκαταστήσει εκεί λούνα παρκ ιδιοκτησίας της.

Μέσα στους όρους του διαγωνισμού αναφέρεται ρητά ότι απαιτείται η προσκόμιση αντιγράφου ποινικού μητρώου από το οποίο να μην προκύπτει καταδίκη για αδίκημα σχετικό με την άσκηση της επαγγελματικής της δραστηριότητας.

Η ένταση ανάμεσα στον Νίκο Ευαγγελάτο και τον δικηγόρο

Υπενθυμίζεται ότι τα «αίματα άναψαν» στην εκπομπή την περασμένη Παρασκευή όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος δέχτηκε επίθεση από τον δικηγόρο Χρήστο Νάστο, δικηγόρο της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ που εκδιώχθηκε από τη Λάρισα.

Η ένταση ξεκίνησε από τον δικηγόρο, ο οποίος έγινε... έξαλλος όταν είδε ρεπορτάζ που ο ίδιος θεώρησε πως θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί. Ο δημοσιογράφος του απάντησε πως δεν είναι υποχρεωμένος να του δώσει αναφορά και εκείνη τη στιγμή αυξήθηκαν οι τόνοι.

«Ακούστε να σας πω, κύριε Εισαγγελάτο», είπε ο δικηγόρος, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να κρατά την ψυχραιμία του.

Μάλιστα, ο δικηγόρος συνέχισε τις επιθέσεις και αρνούνταν να δώσει απαντήσεις σε ξεκάθαρα ερωτήματα, τονίζοντας διαρκώς ειρωνικά προς τον Νίκο Ευαγγελάτο «εσείς ξέρετε».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3tbi0jz66oh)