Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η οικογένεια του αδικοχαμένου 35χρονου αστυνομικού που έβαλε αιφνιδίως τέλος στη ζωή του στην περιοχή του Νέου Βουτζά όπου διέμενε. Ο πατέρας τριών παιδιών άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Τρίτης (3.9.24) την ώρα που μιλούσε με τη σύζυγό του στο τηλέφωνο.

Όπως φαίνεται, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα με τα καθημερινά ζητήματα και η συνοχή στη σχέση του είχε αρχίσει να φθίνει.

"Δεν μου είχε πει ποτέ ότι σκεφτόταν να κάνει κακό στον εαυτό του" 

Όπως περιγράφει η χαροκαμένη γυναίκα, μιλώντας στην ιστοσελίδα newsit.gr, το ζευγάρι πάλευε να κρατήσει τη σχέση του. «Με πήρε τηλέφωνο και ήθελε να βγάλει από μέσα του αυτά που ένιωθε. Του ζήτησα να μιλήσουμε μετά το μεσημέρι, όταν θα σχολούσα κι εγώ από τη δική μου εργασία, αλλά αυτός επέμενε να τα λύσουμε όλα εκείνη την ώρα. Εγώ του είπα ότι πρέπει να ηρεμήσουμε, να βρούμε μια λύση και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε, να είμαστε μαζί. Δεν μου είχε πει ποτέ ότι σκεφτόταν να κάνει κακό στον εαυτό του», είπε η γυναίκα συντετριμμένη.

"Ήταν κλειστός άνθρωπος, αλλά ταυτόχρονα και πολύ αγαπητός"

Η ίδια ισχυρίστηκε πως δεν είχε δώσει σημάδια ψυχολογικού προβλήματος: «Ήταν κλειστός άνθρωπος, αλλά ταυτόχρονα και πολύ αγαπητός σε όλους. Είχε πολλούς φίλους, αλλά όταν φτάνει κάποιος σε σημείο να κάνει κάτι τέτοιο, προφανώς δεν ήταν καλά. Μπορεί να είχε κατάθλιψη, αλλά δεν ήταν κάτι που γνωρίζαμε, κάτι διαγνωσμένο». Η μητέρα τριών παιδιών είπε πως δεν του ζήτησε να χωρίσουν. Ωστόσο, όταν προσπάθησε να αναβάλει τη γενική κουβέντα τους για αργότερα το απόγευμα της Τρίτης, ο 35χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. «Δεν είπαμε κάτι άλλο, του είπα μόνο ότι θα σχολάσω το απόγευμα και θα δούμε τι θα κάνουμε, θα μιλήσουμε με ηρεμία, δεν με προειδοποίησε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό. Στη συνέχεια μου απάντησε ότι θα δω εγώ τι θα κάνω κι έγινε αυτό που έγινε», είπε σοκαρισμένη.