Ένα νέο συγκλονιστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στη Χαλκίδα, με θύμα μια 19χρονη.

*Διαβάστε εδώ: Χαμός σε πτήση για Κω: Μεθυσμένος επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα εξόδου - Δείτε το viral βίντεο

Η ίδια περιγράφει τα όσα δραματικά έζησε στα χέρια του συντρόφου της, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος μέχρι και σήμερα.

Το STAR έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται τα σημάδια που της άφησε ο άγριος ξυλοδαρμός που υπέστη από τον πρώην σύντροφό της.


"Με χτυπούσε με μπουνιές σε όλο μου το σώμα, έφτυνα αίμα, πολύ αίμα"

Όλα ξεκίνησαν στις 7 Ιουλίου, όταν η 19χρονη ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν.

«Εκείνο το βράδυ ήμουν για ποτό, όταν μου επιτέθηκε στο πάρκινγκ του μαγαζιού που βρισκόμασταν. Το μαρτύριό μου, όμως, συνεχίστηκε στο σπίτι. Είχε παραβιάσει την πόρτα και με περίμενε. Με χτυπούσε με μπουνιές σε όλο μου το σώμα, έφτυνα αίμα, πολύ αίμα. Μέσα στη ζάλη μου, θυμάμαι ότι είχε πάρει ένα μαχαίρι και με κυνηγούσε», λέει η 19χρονη.

«Από τότε κρύβεται, πέρασε το Αυτόφωρο και δεν έγινε τίποτα. Φοβάμαι για τη ζωή μου, οι Αρχές δεν έχουν κάνει το παραμικρό, δεν μπορώ να κυκλοφορήσω ελεύθερα, και εκείνος συνεχίζει κανονικότατα τη ζωή του, χωρίς να έχει πάθει τίποτα από τον νόμο. Πρέπει να τιμωρηθεί, η ζωή μου έχει γίνει μετά από αυτό μια κόλαση», προσθέτει το θύμα.

ksulodarmos_19xronis_halkida
xalkida_ksulodarmos

"Δεν αναγνώριζα το παιδί μου - Το πρόσωπό της ήταν μέσα στα αίματα"

H μητέρα της 19χρονης ζητεί δικαιοσύνη, καθώς το παιδί της βρίσκεται ακόμη σε σοκ έπειτα απ' όσα έζησε.

«Όταν την είδα, δεν αναγνώρισα το παιδί μου, την αναγνώρισα μόνο από αυτό που φορούσε. Το πρόσωπό της ήταν απλά μέσα στα αίματα. Το παιδί είναι πάντα με συνοδεία. Για να πιει έναν καφέ πρέπει να έχουμε έναν σύνοδο δίπλα, για να είμαι εγώ καλυμμένη ότι το παιδί μου είναι ασφαλές», λέει σοκαρισμένη η μητέρα της Μαρίας.