Μέσα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, την ώρα που είχε βάρδια, συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (5.9.24) ο νταής νοσηλευτής που για ασήμαντη αφορμή κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού χτύπησε άγρια την επίσης νοσηλεύτρια σύζυγό του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 55χρονης, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της, καθώς εκείνος την κακοποιεί συστηματικά από τη δεκαετία του ’90. Σημειώνεται ότι η νοσηλεύτρια είχε εγκαταστήσει στο κινητό της το κουμπί πανικού, το οποίο ενεργοποίησε μετά την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε.


Χαλκίδα: "Από περίπου το 1990 που ήμασταν μαζί δεχόμουν συνεχώς ψυχολογική και λεκτική βία, καθώς και χτυπήματα στο σώμα"

«Είμαι παντρεμένη 27 χρόνια και σε σχέση 34 χρόνια με τον σύζυγό μου. Από περίπου το 1990 που ήμασταν μαζί δεχόμουν συνεχώς ψυχολογική και λεκτική βία, καθώς και χτυπήματα στο σώμα, προξενώντας μου μελανιές, τις οποίες συνήθιζα να καλύπτω με τα ρούχα που φορούσα.

Ποτέ δεν τον κατήγγειλα στις Αρχές, γιατί φοβόμουν», είπε στο «Live Νews» η 55χρονη, η οποία πρόσθεσε ότι πολλές φορές τα περιστατικά ακραίας βίας συνέβαιναν μπροστά στα μάτια των παιδιών της. Η ίδια πρόσθεσε ότι πλέον αποφάσισε να τον καταγγείλει για χάρη των παιδιών αυτών.

*Διαβάστε ακόμα: Χαλκίδα: Αυτή είναι η 19χρονη που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πρώην – "Είχε πάρει ένα μαχαίρι και με κυνηγούσε" (Εικόνες)


ροτιμώ να σε σκοτώσω, παρά να χωρίσουμε"

«Μου έλεγε "Εγώ δεν χωρίζω, προτιμώ να σε σκοτώσω, παρά να χωρίσουμε". Τον Αύγουστο του 2019, που ήμασταν στο σπίτι μας, μου επιτέθηκε για το ψυγείο που χάλασε και πήρε ένα μαχαίρι, πήγε στο δωμάτιο της κόρης μας και της είπε με το μαχαίρι στα χέρια "έλα στην κουζίνα να δεις πώς θα σφάξω τη μάνα σου". Πήγα για να προστατεύσω το κορίτσι μου και τότε άρχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο με χαστούκια», περιέγραψε η νοσηλεύτρια και συμπλήρωσε: «Χθες το μεσημέρι, επειδή ξέχασα να φέρω ψωμί στο σπίτι, άρχισε να μου φωνάζει, μου έπιασε το αριστερό χέρι και το γύρισε πίσω στην πλάτη. Με έπιασε από τον λαιμό ταυτόχρονα και με κόλλησε σε μια ντουλάπα και μου φώναξε "Θα σου στρίψω το κεφάλι, θα σε πάω στη μάνα σου να σε παρατήσω, θα σε πάω εγώ στο αυτοκίνητο και ξέρω πού θα σε παρατήσω". Άρχισα να ουρλιάζω».

Το ίδιο βράδυ, η γυναίκα αποφάσισε να ανακοινώσει στον σύζυγό της (σημειώνεται ότι ο συλληφθείς είναι και συνδικαλιστής στο νοσοκομείο) ότι θέλει διαζύγιο: «Με άρπαξε, με έπιασε από το πρόσωπο και μου κοπάνησε το κεφάλι στον τοίχο δύο-τρεις φορές. Με αλλεπάλληλες γροθιές με χτυπούσε με δύναμη στα δύο μάγουλα ταυτόχρονα κι ένιωθα ότι θα σπάσει το κεφάλι μου, ζαλιζόμουν, πήγαινα να χάσω τις αισθήσεις μου, αλλά αυτή τη φορά δεν ήθελα να σκύψω το κεφάλι, σήκωσα με περηφάνια το κεφάλι μου και μέσα μου έπαιρνα δύναμη κι έλεγα στον εαυτό μου “θα τον καταγγείλω, το χρωστάω στα παιδιά μου”». Ο άνδρας ζήτησε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί σήμερα το μεσημέρι.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime